Funda - Makelaardij
  • Situatie

       vertrekkende interne systeembeheerder

  • Oplossing

       vervanging van vertrekkende systeembeheerder

Onze ICT Manager zorgde voor een goede opvang van het netwerkbeheer nadat de interne beheerder was vertrokken. Er werd een nieuw automatiseringsteam opgericht waaraan Knoworries regelmatig toetst.
Debuut BV - Horeca
  • Situatie

       hardware op hoofdkantoor buiten garantie

  • Oplossing

       hardware vervangen en geconfigureerd

De verouderde servers werden vervangen door nieuwe virtuele servers en zijn geplaatst in ons datacenter zodat de continuïteit wordt gewaarborgd. Knoworries adviseerde een virtualisatie cluster met hoge beschikbaarheid, gebaseerd op Microsoft Hyper-V. Alle aangesloten restaurants van Debuut werken decentraal met deze oplossing.
Stade Advies - maatschappelijke projecten
  • Situatie

       traag netwerk door verouderde IT

  • Oplossing

       eigen servers in een datacenter, lagere
       beheerkosten

De IT van Stade Advies was al ruim 5 jaar oud en erg traag. Hoogste tijd voor een nieuwe oplossing. Het hoofdoel was dat de vele externe adviseurs vanaf elke locatie hun werkzaamheden kunnen verrichten. Snelheid, veiligheid en flexibiliteit stonden hierbij voorop.

Eigen servers met slimme hosting
Knoworries heeft gezorgd voor eigen servers die we in de datacenters van xs4all hebben geplaatst. En dankzij de nieuwste hostingtechnieken kon het aantal fysieke servers omlaag, waardoor er minder beheer nodig is en de onderneming duurzamer is geworden. De medewerkers kunnen nu zonder VPN-verbinding en toch veilig vanaf elke locatie bij hun documenten.
Industrieel Kontakt Houten - Bedrijvenvereniging
  • Situatie

       verouderde website

  • Oplossing

       ontwerpen en opleveren nieuwe website

Er werd een up to date website door Knoworries aangeleverd waarbij alle leden zich kunnen registreren per event. Geen aanmeldingen meer
per e-mail maar alles centraal. Ook het plaatsen van nieuwsartikelen en foto’s is binnen enkele minuten geregeld. Zie www.ikh.nl voor het resultaat.

Office 365 | Knoworries

Gratis netwerkscan

Traag internet, computers die vastlopen: een netwerk dat niet functioneert kost veel tijd en frustraties. Zonde vinden wij. Daarom helpen wij u graag bij het beheer van uw netwerk. Om te beginnen met een gratis netwerkscan.