Bespaar 20% op kantoorkosten

Wij vinden het Nieuwe Werken een interessante ontwikkeling. Het biedt kansen op besparingen, tot wel 20% op kantoorkosten. Maar we zien ook dat de flexibele werktijden heel aantrekkelijk zijn voor de nieuwe medewerkers en jonge talenten. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?
We praten er graag over!
Server in the cloud: alle documenten overal beschikbaar

Medewerkers moeten op elke locatie bij hun werk kunnen. Daarom bieden we de server in the cloud: een online platform waar iedere medewerker eigen opslagruimte krijgt, maar waar collega's ook heel eenvoudig bestanden kunnen delen.
Ga ook online werken. Bel ons voor advies.
Laptops, desktops, servers: we leveren alle hardware. Geïnstalleerd en wel.

Eigenlijk kunnen we het beste zeggen dat we complete werkplekken leveren. Van desktops tot mobiele telefoons, van servers tot routers. Voor kleine bedrijven en grote ondernemingen met verschillende locaties.
Overleg nodig? We kunnen samen met u een kantoor inrichten.
Wij regelen al uw licenties

Automatisering brengt een administratieve last met zich mee. Zoals de registratie van software. Maar op hoeveel computers is de software eigenlijk geïnstalleerd? Geen zorgen: we geven u een helder overzicht van uw soft- en hardware en regelen de licenties. En is er een update beschikbaar? Dan installeren we die centraal. Zodat iedereen met dezelfde versie werkt.
We brengen graag in kaart wat u zoal in huis heeft.

Office 365 | Knoworries