online hulp

Server 2003: Time to say goodbye! | Knoworries

 In Windows

De ondersteuning voor Windows Server 2003 eindigt na circa 12 jaar trouwe dienst op 14 juli 2015. Uit onderzoek dat november vorig jaar gepubliceerd werd, bleek dat 81 procent van de it-professionals die nog met Windows Server 2003 werkt, verwacht voor die datum over te stappen. Van de overige 19 procent was 8 procent wel van plan over te stappen, maar bij 11 procent was de migratie nog onduidelijk

Microsoft-ondersteuning voor alle versies van Windows Server 2003 en Windows Server 2003 R2 eindigt op 14 juli 2015. Dit betekent dat er vanaf deze datum geen updates en patches meer komen en dat elke server die op dit besturingssysteem draait, mogelijk niet meer aan de standaarden voldoet. Ontdek uw mogelijkheden en de hulpbronnen die beschikbaar zijn om u te helpen bij uw upgrade en migratie. Volg het eenvoudige proces in vier stappen: Ontdekken, beoordelen, kiezen en migreren om de volgende fase van de evolutie van uw it-omgeving in te luiden.

Na 14 juli zal de software nog gewoon werken, echter brengt het draaien van niet up to date gepatchte server grote risico’s met zich mee. De kracht van een ketting wordt bepaald door zijn zwakste schakel; Deze vergelijking gaat ook op voor uw ICT infrastructuur.

Als Microsoft partner kan Knoworries u met raad en daad bijstaan in een overgang naar een courante versie van Windows Server.

 

Lees de door Microsoft opgestelde migration datasheet hier.

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search