online hulp

Knoworries wint een FD Gazellen Award!

 In Knoworries

Dit jaar mag Knoworries een FD Gazellen Award in ontvangst nemen. Knoworries is een van de 754 bedrijven in Nederland die het snelst zijn gegroeid. Mogelijk gemaakt door onze medewerkers en klanten, die onze dienstverlening waarderen en vertrouwen hebben in onze samenwerking.

Algemeen directeur Arjen van Ruiten; “Gaaf om deze award in ontvangst te mogen nemen. Sinds de overname van Knoworries door Pascal Lokin, Marco Lutters en mijzelf zo’n 3,5 jaar geleden is het hard gegaan. Deze award is het bewijs dat we op de goede weg zijn. Een mooie opsteker voor onze medewerkers die er elke dag keihard aan werken om onze klanten tevreden te stellen”.

Vanuit onze kantoren te Nieuwegein en Zwolle willen we al onze klanten bedanken voor het vertrouwen. We doen het meer dan graag!

 

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search