online hulp

Beheer & monitoring

Als organisatie of bedrijf bent u altijd alert op het benutten van nieuwe zakelijke kansen. Tegelijk probeert u optredende bedreigingen zo goed mogelijk te pareren. Deze kansen en bedreigingen zijn steeds vaker gerelateerd aan ICT. De vraag is gepast hoe u, samen met uw medewerkers, in staat bent interessante mogelijkheden op te pakken en risico’s af te wenden.

Remote of op locatie?

Knoworries heeft voor het midden- en kleinbedrijf een uniek Beheer & Monitoring concept ontwikkeld waarin een juiste balans wordt gevonden tussen efficiënte, snelle en correcte hulp op afstand. Maar juist ook bezoeken op uw locatie om (pro)actief met u mee te kijken in uw dagelijkse processen. Zodat wij ICT laten aansluiten bij uw organisatie. Niet andersom!

Remote desktop

Monitoring

Knoworries heeft niet alleen getrainde Microsoft-experts en daardoor slimme medewerkers in dienst. Wij gebruiken ook slimme tools die ons ondersteunen in een optimale dienstverlening voor u. We kunnen u door slimme monitoring en goede helpdesk tools realtime voorzien van de status van uw navraag, uw server, uw applicatie of netwerk.

24/7 monitoring

24/7 monitoren van uw netwerk; van alle meldingen volgt een trendanalyse.

Preventief beheer

Preventief beheer; geen grote calamiteiten meer door ver vooruit te kijken.

Skilled helpdesk

Skilled helpdesk op hoog niveau; daardoor snelle responstijden voor uw medewerkers.

Inzichtelijke kosten

Vooraf inzicht in kosten; geen verrassingen achteraf.

Kosten

Vooraf maken we graag duidelijke afspraken over wat u van ons mag verwachten. Vaak doen we dit tegen een “fixed price” per maand, zodat u qua kosten exact weet waar u aan toe bent. Heeft u liever een vast uurtarief? Ook dat is geen enkel probleem.

“Beheer betekent dat dingen hetzelfde blijven. Knoworries optimaliseert uw netwerk juist voortdurend”

Marco Lutters | Knoworries

MEER INFORMATIE? WIJ BELLEN U GRAAG TERUG.

Start typing and press Enter to search