Carbon Neutral Workplace

Carbon Neutral Workplace geeft antwoord op uw carbon footprint

Carbon Neutral Workplace geeft antwoord op uw carbon footprint. Het tilt tevens uw beveiliging naar een zeer hoog niveau. Denk hierbij aan BitLocker, Multi-Factor authenticatie, Mobile Device management en noem het maar op. Door het bepalen van ‘beleid’ kunnen uw medewerkers op een uniforme en vooral veilige manier met 1 account alle systemen met de juiste rechten gebruiken.  

Een nieuwe werkomgeving


Carbon Neutral Workplace is niet alleen een Office365 omgeving. Het beheer van de werkplekken wordt door middel van EMS (Enterprise Mobility + Security) Endpoint Manager van Microsoft mogelijk gemaakt. Het voordeel hiervan is dat er
geen eigen servers of applicaties nodig zijn om alle werkplekken en software te beheren. 

Azure Identity maakt het mogelijk 2-factor authenticatie toe te passen op de Cloudapplicaties. Doordat alle aanmeldingen door Azure gaan verkrijgen we inzichtelijke rapportages met wie-wat-waar heeft uitgevoerd.  

Veel Cloudapplicaties werken samen met Microsoft Office365. Dit maakt het mogelijk om via “Single-Sign on” externe applicaties te benaderen zonder extra in te loggen. 

Op locatie is enkel nog een internetverbinding nodig waar de desktop pc en/of laptop gebruik van maken.

Dit betekent: Minder afhankelijkheden om te kunnen werken.

Carbon Neutral Workplace is overal bij je bestanden kunnen, waar en wanneer je maar wilt. Bestanden willen we kunnen delen met onze collega’s, klanten en leveranciers. Dit willen we niet door continue heen en weer te mailen. Met Modern Workplace kun je samen in één document werken. Tegelijkertijd kun je overleggen door te chatten of videobellen.   

Knoworries biedt 3 verschillende pakketten aan. Benieuwd welk pakket het beste bij u past? Download onze flyer:

Dat is Carbon Neutral Workplace

Bent u al nieuwsgierig geworden naar de nieuwe manier van werken? Waar wacht u nog op!