online hulp

One stop shopping

Knoworries levert naast hoogwaardige kennis ook hard- en software. Wij voorzien onze klanten van een breed assortiment A-merk servers, switches, storage en toebehoren. Voor desktop, laptop, tablet en overige randapparatuur bent u bij Knoworries aan het juiste adres. Naast een gedegen advies op maat verzorgen wij de volledige installatie en implementatie. Zo doen wij dat.

Waarom nog blijven “dozen schuiven”?

Wij zijn geautoriseerd leverancier van diverse A-merk hard- en software. We hebben ons verplicht marktconforme prijzen te leveren aan onze klanten. Het voordeel voor onze klanten is tevens dat ze geen omkijken hebben naar levertijden en garantieafwikkelingen. Knoworries zorgt ervoor dat leveranties tijdens een project optimaal op elkaar zijn afgestemd. Wij kunnen u ook helpen met uw post-warranty waarbij de standaardgarantie wordt verlengd of uitgebreid.

[logooos_saved id=”1042″]
322 MThKQU4yMDEyXzA2OS5qcGc=
Vicinity-SilverVolumeLicensing-Logo

Microsoft software licenties

Knoworries werkt nauw samen met Microsoft via het Microsoft Partner Network. Mede door de uitstekende relatie en vergaande technische kennis van Microsoft software assisteren wij graag bij al uw licentievraagstukken. Wij beschikken over de MPN Gold Status Volume Licensing competency waardoor we u uitstekend kunnen helpen bij het uitvoeren van het Software Asset Management inventarisatieprogramma. Het doel van de SAM controle is het verlagen van de kosten binnen uw IT omgeving en het voorkomen van juridische risico’s rondom de eigendom en het gebruik van software. Op deze manier stellen we vast of uw bedrijf nog volledig compliant is.

Start typing and press Enter to search