Modern Workplace bij Stichting Papier Recycling Nederland


“We zijn blij met onze nieuwe Modern Workplace en onze keuze voor de cloud. We kunnen hierdoor veilig vanaf elke locatie werken en beter samenwerken.”

Sinds 2005 is Stichting Papier Recycling Nederland (PRN) al een klant van Knoworries. PRN had tot op heden servers op de eigen locatie, die door Knoworries werden ingericht en beheerd. Toen de server recentelijk aan vervanging toe was, was dat een goed moment om samen over een cloudoplossing na te denken.

Keuze voor de cloud
Voor PRN biedt de cloud een aantal voordelen. Met de Modern Workplace van Knoworries zijn geen eigen servers of applicaties nodig om alle werkplekken en software te beheren. De gehele IT-omgeving is beter beveiligd en de backup is goed geregeld. Bovendien is het voor de medewerkers van PRN nu veel gemakkelijker om vanuit huis te werken en voor deze oplossing was geen grote investering nodig.

Directeur Papier Recycling Nederland, Hielke van den Brink
Foto Guus Schoonewille

Blij met de Modern Workplace
Knoworries zorgde voor de inrichting van Modern Workplace ‘Stratus’. Met dit Stratus-pakket worden alle werkplekken centraal vanuit Microsoft InTune beheerd, is er regelmatige cloud backup en zorgt Multi-Factor-Authenticatie dat alle data veilig toegankelijk zijn. In verband met bestaande legacy software is daarnaast een Azure Virtual Machine geïnstalleerd.

Hielke van den Brink, directeur Stichting Papier Recycling Nederland: “We zijn al meer dan 15 jaar tevreden klant van Knoworries. We zijn blij met onze nieuwe Modern Workplace en onze keuze voor de cloud. We kunnen hierdoor veilig vanaf elke locatie werken en beter samenwerken.”

Stichting Papier Recycling Nederland
PRN is de organisatie die uitvoering geeft aan het ‘Papiervezelconvenant’. Dit convenant is gesloten met de Vereniging van Nederlandse Gemeenten en zorgt voor twee belangrijke garanties in de papierkringloop, namelijk een afnamegarantie en een afzetgarantieprijs. Hiermee waarborgt de papier- en kartonketen voor een goed en altijd functionerend recyclingsysteem. PRN monitort de recycling van (niet-verpakkingen van) papier en karton en rapporteert daarover aan het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Daarnaast zet PRN zich in om de inzameling en het hergebruik van oudpapier en karton continu op een zo hoog mogelijk niveau te houden en te stimuleren.

Meer weten?
Bent u benieuwd naar de Modern Workplace en wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak via telefoonnummer 030-2669999 of e-mail naar: sales@knoworries.nl.