Knoworries opnieuw Microsoft Gold Competency Partner

Wij zijn trots om te kunnen melden dat Knoworries opnieuw Microsoft Gold partner is geworden en binnen de categorie Modern Workplace & Security een extra competentieniveau heeft behaald. Eerder waren we al bekroond voor de competentie ‘Cloud Productivity’. Per 1 maart 2021 heeft Microsoft ons ook de competentie ‘Small and Midmarket Cloud Solutions’ toegekend. Naast het Gold partnership mogen wij ons daarnaast al jaren Silver partner noemen op het gebied van ‘Cloud Platform’ en ‘Datacenter’.

Wat is een Microsoft Gold partnership?

Een Microsoft Gold partner heeft gespecialiseerde vaardigheden in huis op het gebied van implementatie bij specifieke Microsoft-oplossingen. Wereldwijd bereikt slechts 1% van Microsoft-partners deze Gold status. Microsoft vereist dat experts van Knoworries ieder jaar verschillende examens moeten afleggen om de gouden certificering op deze competenties te kunnen behouden.

Wat betekent dat dan voor mij als klant?

Als Microsoft Gold partner hebben we niet alleen directe toegang tot support, maar werken we ook nauw samen met Microsoft. We ontvangen als eerste nieuwe updates en trainingen. Dit betekent dat we onze klanten altijd – op basis van de meest actuele technische informatie – de beste ondersteuning kunnen bieden.

Meer weten?
Wij vertellen u graag meer over wat Modern Workplace voor u kan betekenen.

Maak een afspraak met ons via 030-2669999 of mail naar: modernworkplace@knoworries.nl.

Microsoft Gold & Silver partner

Inhoudsopgave