ICT bij RTL Cleaning; opgeruimd staat netjes!

Oude ICT eruit, opgeruimd staat netjes!

Zoals veel bedrijven heeft ook RTL Cleaning ‘branche specifieke software’ in gebruik. In dit geval software voor de schoonmaak- en flexbranche. Vaak is het niet eens maatwerk maar standaard programmatuur, maar deze software is vaak erg vervlochten met de organisatie. Gaat de fabrikant van deze software wel mee met de beveiligingseisen van nu?

Men had bij RTL Cleaning de e-mail en data al centraal in de Cloud. De voordelen daarvan zijn groot dus ook de keuze om alle klanten en bijbehorende projecten in de Cloud op te slaan was makkelijk. Maar als tijdens de inrichting niet de juiste keuzes worden gemaakt, dan kan het werken in de Cloud een monster worden.

RTL Cleaning

Succesvol IT project

Tijdens een kort lopend project heeft Knoworries samen met RTL Cleaning een nieuwe (mappen)structuur bepaald en opgezet. Microsoft Teams werd simpel maar grondig ingericht.
Eenvoudig, veilig en overzichtelijk IT-beheer vormen de uitgangspunten. Dit wordt vertaald naar waar mogelijk werken in de Cloud. E-mail, bestanden en mappen worden via het internet ontsloten. Dit biedt tevens de mogelijkheid tot eenvoudig en locatie-onafhankelijk werken. Bijvoorbeeld vanuit huis, vliegtuig of trein. Kortom, dé Modern Workplace.

Vertrouwen in Knoworries

RTL Cleaning, Dion Sporkslede
 RTL Cleaning, Dion Sporkslede

In gesprek met Dion Sporkslede, marketing- en communicatiemedewerker van RTL Cleaning, gaf Dion aan waarom voor Knoworries is gekozen. “Het vertrouwen was er al, de directie van beide bedrijven kenden elkaar goed. We zagen bovendien snel dat Knoworries over knappe koppen beschikt. Een jong team met mega veel Microsoft kennis. Die goed communiceren zodat onze medewerkers ook begrepen waar we naartoe gingen met onze automatisering. Daar werden wij allemaal erg blij van.” 

De beleving van de klant

Dion: “Het project heeft weinig impact gehad op onze medewerkers, iedereen kon doorwerken. En toch weet iedereen nu dat we met een up to date ICT omgeving werken. Er zijn geen zorgen meer, er is overzicht waar onze programmatuur en data staat. We zijn nu maximaal beveiligd, dat geeft ons rust om bezig te zijn met ons werk”.

De expert in schoonmaak

Schoonmaakbedrijf RTL Cleaning kan doen waarin het gespecialiseerd is, namelijk reguliere- en specialistische reiniging. Net zoals hun dienstverlening is de ICT van een professioneel niveau. De ideale basis om sterk verder te groeien.

Meer weten?
Bent u benieuwd naar de Modern Workplace en wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak via telefoonnummer 030-2669999 of e-mail naar: sales@knoworries.nl.