online hulp

Over knoworries.

Wij voorzien al bijna 25 jaar onze klanten van de beste ICT oplossingen. Binnenkort geven wij dus weer een jubileumfeestje!! Ons team bestaat uit gedreven Microsoft betweters. Altijd in voor een lolletje, maar knetter serieus als we onze klanten ondersteunen. Zij betalen immers onze boterham. Als Microsoft Gold Partner hebben we 6 competenties. Zijn we trots op. En constant verleggen we onze grenzen en blijven we innoveren door gebruik te maken van de laatste technologie. Ontwikkel met ons mee in kennis, kunde en expertise. De lat ligt hoog!

Nieuwsgierig, vindingrijk en hulpvaardig

Knoworries is niet de zoveelste ICT-dienstverlener. Wij hebben een niet te stillen honger naar nieuwe kennis. Vooral hebben wij honger naar kennis van de toekomst. Soms zoeken wij oplossingen die niet voor de hand liggen, maar waarmee u wel het verschil maakt. U kunt een voorsprong nemen door onze kennis in te schakelen.

idee

Wel zo fijn: de mens staat centraal

ICT is mensenwerk. Wij kijken daarom graag voorbij de technologie, naar de mens die ervan gebruik wil maken. Geen organisatie is hetzelfde en dus is elke oplossing anders. Of het nu gaat om de netwerkinfrastructuur, werkplekbeheer, gegevensopslag of applicaties in de cloud: wij helpen u graag bij de juiste keuze en implementatie.

Klantgericht en pragmatisch

U zoekt de beste automatisering voor uw organisatie en wij helpen u daar graag bij. Dat betekent niet dat wij u bij voorbaat een cloudoplossing adviseren. Natuurlijk weten we alles van Office 365, maar soms is een eigen server beter. Daarin zijn we heel pragmatisch. De cloud is leuk, maar wij zitten niet per se met het hoofd in de wolken. Wij staan liever met beide benen op de grond.

Fixed price, dus transparant

Goed nieuws voor de budgetverantwoordelijke: wij spreken met u graag een fixed price af. Dat geldt voor alle diensten en producten die wij bieden. U weet dus vooraf wat u aan ons kwijt bent. Er zijn geen verborgen kosten. Onze dienstverlening wordt daardoor ook nog eens transparant. Net als onze visitekaartjes trouwens.

Zorgeloze ICT en een voorsprong door kennis

Wij – Arjen, Pascal en Marco – zijn sinds 2014 de nieuwe eigenaren van Knoworries. Een waanzinnig mooi bedrijf dat al ruim twintig jaar zijn klanten zorgeloos laat werken.

“Onze automatisering voor 28 vestigingen en ons hoofdkantoor is al jaren in goede handen bij Knoworries. Samen hebben we onze automatisering omgebouwd tot een up to date systeem waarbij zij zorgen dat dit middels het continue monitoren ook zo blijft.”

Bert van Doorn | CFO | Debuut B.V.

Onze belofte: van ICT een strategische troef maken zodat u uw concurrent voor blijft

Start typing and press Enter to search