online hulp

Knoworries verhuist kantoor in Zwolle

Op maandag 1 oktober heeft ICT dienstverlener Knoworries haar tweede vestiging verhuist naar de Place Vendome op de  Dokter van Deenweg 162 , op de tweede verdieping, te Zwolle.

Omdat de vraag naar ICT geschoolde medewerkers groot is, is Knoworries een samenwerking aangegaan met het Deltion College in Zwolle.

Knoworries bereikt hoogste gouden status!

Onze missie “voorsprong door kennis” heeft nog meer waarde gekregen door het behalen van nog eens 3 Microsoft competenties. Met nu in totaal 6 competenties waardeert Microsoft ons als partner met “consistente capaciteit , deskundigheid en betrokkenheid”. Met onze nieuwe Goldpartner status mogen wij ons “het beste jongetje van de klas” noemen. Wederom trots!

Nieuwsgierig, vindingrijk en hulpvaardig

Knoworries is niet de zoveelste ICT-dienstverlener. Wij hebben een niet te stillen honger naar nieuwe kennis. Vooral hebben wij honger naar kennis van de toekomst. Soms zoeken wij oplossingen die niet voor de hand liggen, maar waarmee u wel het verschil maakt. U kunt een voorsprong nemen door onze kennis in te schakelen.

idee

Wel zo fijn: de mens staat centraal

ICT is mensenwerk. Wij kijken daarom graag voorbij de technologie, naar de mens die ervan gebruik wil maken. Geen organisatie is hetzelfde en dus is elke oplossing anders. Of het nu gaat om de netwerkinfrastructuur, werkplekbeheer, gegevensopslag of applicaties in de cloud: wij helpen u graag bij de juiste keuze en implementatie.

Klantgericht en pragmatisch

U zoekt de beste automatisering voor uw organisatie en wij helpen u daar graag bij. Dat betekent niet dat wij u bij voorbaat een cloudoplossing adviseren. Natuurlijk weten we alles van Office 365, maar soms is een eigen server beter. Daarin zijn we heel pragmatisch. De cloud is leuk, maar wij zitten niet per se met het hoofd in de wolken. Wij staan liever met beide benen op de grond.

Fixed price, dus transparant

Goed nieuws voor de budgetverantwoordelijke: wij spreken met u graag een fixed price af. Dat geldt voor alle diensten en producten die wij bieden. U weet dus vooraf wat u aan ons kwijt bent. Er zijn geen verborgen kosten. Onze dienstverlening wordt daardoor ook nog eens transparant. Net als onze visitekaartjes trouwens.

1995
2007
2011
2013
2014 mei
2014 september
2015 februari
2015 september
2017 februari
Oprichting Knoworries door Jeroen Komen
12,5 jubileum feest
Verhuizing pand Houten
Opening pand Nieuwegein
Arjen, Marco en Pascal worden de nieuwe eigenaren van Knoworries
Knoworries wordt Microsoft Silver Partner
Introductie Windows 10 en Hololens
20 jarig bestaan Knoworries
Opening nieuwe vestiging Zwolle
1995
2007
2011
2013
2014 mei
2014 september
2015 februari
2015 september
2017 februari

Zorgeloze ICT en een voorsprong door kennis

Wij – Arjen, Pascal en Marco – zijn sinds 2014 de nieuwe eigenaren van Knoworries. Een waanzinnig mooi bedrijf dat al ruim twintig jaar zijn klanten zorgeloos laat werken.

“Onze automatisering voor 28 vestigingen en ons hoofdkantoor is al jaren in goede handen bij Knoworries. Samen hebben we onze automatisering omgebouwd tot een up to date systeem waarbij zij zorgen dat dit middels het continue monitoren ook zo blijft.”

Bert van Doorn | CFO | Debuut B.V.

Onze belofte: van ICT een strategische troef maken zodat u uw concurrent voor blijft

Start typing and press Enter to search