online hulp

Knoworries verhuist kantoor in Zwolle

Op maandag 1 oktober heeft ICT dienstverlener Knoworries haar tweede vestiging verhuist naar de Place Vendome op de  Dokter van Deenweg 162 , op de tweede verdieping, te Zwolle.

Omdat de vraag naar ICT geschoolde medewerkers groot is, is Knoworries een samenwerking aangegaan met het Deltion College in Zwolle.

Waarom een nieuwe vestiging?

Omdat de vraag naar ICT geschoolde medewerkers groot is, is Knoworries een samenwerking aangegaan met het Deltion College in Zwolle. Op deze manier komt er een continue stroom van hoogwaardige ICT leerlingen naar Knoworries, die vaak verzekerd zijn van een baan na de stageperiode. Het nieuwe kantoor van Knoworries aan de Obrechtstraat is daarom bewust naast het Deltion College gekozen.

 

Knoworries is opgericht in 1995 en heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot “het beste jongetje van de klas” op het gebied van netwerkoplossingen voor het midden- en kleinbedrijf. Met een landelijke dekking realiseert het jaarlijks een gezonde groei waardoor ze continue op zoek zijn naar nieuwe medewerkers ter uitbreiding van haar team. De kernactiviteit van Knoworries is het implementeren van netwerkoplossingen, met de nadruk op het geven van het juiste advies.

 

Knoworries heeft alle kennis en disciplines in huis om haar klanten een totaaloplossing te bieden die aansluit bij de ICT-behoefte van nu.

Onze adres gegevens

Bezoekadres Nieuwegein

Edisonbaan 14C

3439 MN Nieuwegein

030 2669 999

 

Bezoekadres Zwolle

Obrechtstraat 28F (4e verdieping)

8031 AZ Zwolle

038 7730 999

Start typing and press Enter to search