online hulp

Knoworries Zwolle

ICT Diensten en Cloud oplossingen

Echt inzicht in uw huidige automatisering?

Doe onze unieke ICT Maturity Scan

Voor organisaties die het verschil willen maken. Van ICT naar strategische troef.

MS-Gold2012

To cloud or not to cloud?

Cloud computing is hot. Het is een uitkomst voor velen, maar zeker niet voor iedereen. Hoe zit het bij u? Hoeveel kost een cloudoplossing de komende 3 tot 5 jaar en wat zijn de voor- en nadelen? Wij berekenen graag wat het beste aansluit bij uw organisatie en wensen: in de cloud, on premise of hybride?

Internationale groeiambities en dus op zoek naar de juiste ICT-aanpak?

Maakt u zich geen zorgen. Wij onderzoeken vrijblijvend hoe uw automatisering is geregeld. Dit doen we aan de hand van Microsofts infrastructure maturity model. Het model kijkt niet alleen naar techniek, maar vooral naar de mensen, toepassingen en processen erachter. Het resultaat is een verrassend gedegen strategisch advies voor elke organisatie.

Deze organisaties gingen u voor en kozen de expertise van Knoworries | Zwolle

[logooos_saved id=”112″]

Hoe Knoworries | Zwolle  werkt

Wij zijn geen bedrijf en u geen klant. Samen zijn wij namelijk partners. Dit betekent dat we eerlijk zijn en langetermijnoplossingen bieden. We proberen de menselijke maat in automatisering te vinden. Er is één ICT-inrichting die het beste bij uw bedrijf past en we rusten niet voordat we deze hebben gevonden. Verwacht dus geen oplossing waarvan er dertien in een dozijn passen.

“De perfecte partner”

Henk Osnabrugge | Directeur | Odontos over Knoworries

Start typing and press Enter to search