Refurbished Laptops

Onlangs heeft Knoworries een grote partij refurbished laptops geleverd aan onze klant TivoliVredenburg. Organisaties zoals TivoliVredenburg kunnen hun maatschappelijke betrokkenheid en duurzaamheidsinspanningen benadrukken door te kiezen voor refurbished hardware. En het heeft meer voordelen.

Door refurbished hardware te gebruiken, wordt de levensduur van apparaten verlengd. Dit helpt bij het verminderen van elektronisch afval en is een milieuvriendelijke keuze. Ook is refurbished hardware vaak aanzienlijk goedkoper dan nieuwe apparatuur.

broken image

Hoewel het gaat om gebruikte apparatuur, worden refurbished producten grondig getest en gereviseerd om ervoor te zorgen dat ze naar behoren functioneren. Dit betekent dat ze vaak net zo betrouwbaar zijn als nieuwe producten. Indien wenselijk kan Knoworries zelfs garantie bieden op deze hardware voor extra zekerheid.

Voor elke organisatie is het aanschaffen van refurbished hardware slim. Door te besparen op hardwarekosten kunnen organisaties mogelijk meer investeren in andere technologische upgrades of software die ze nodig hebben. Het ondersteunt duurzaamheidsinitiatieven, biedt flexibiliteit en kan bijdragen aan een positief imago voor het bedrijf.

Meer weten? Onze accountmanagers praten u graag bij en zijn bereikbaar op 0302669999.