• Cyber Security van Knoworries

  Wij beschermen jouw bedrijf en data tegen cyberaanvallen

 • Beveiligd tegen cybercriminelen

  Jouw bedrijf, data en gebruikers beschermen tegen cybercriminaliteit is niet iets dat alleen de grote bedrijven moeten doen. Steeds vaker is ook het mkb slachtoffer van cyberaanvallen. Met veel consequenties voor de dagelijkse operatie, de financiën en de reputatie van het bedrijf. Cyber Security van Knoworries beveiligt de IT van bedrijven, praktisch, goed en direct. Zodat jouw bedrijf geen mogelijk, maar een moeilijk doelwit wordt voor cybercriminelen.

  Verdubbeling in cyberaanvallen op het mkb

  De laatste jaren zijn de cyberaanvallen op mkb-bedrijven ruim verdubbeld. En met steeds meer bedrijven die in de cloud en remote werken, is het de verwachting dat dit aantal alleen maar toeneemt. Uitstekende cybersecurity is dan ook een essentieel onderdeel voor elk bedrijf geworden. Bij Knoworries zorgen we daarvoor, met Cyber Security. Daarmee is de IT van onze klanten altijd en overal maximaal beveiligd. Geen zorgen dus, daar kun je zeker van zijn.

 • Maak je bedrijf weerbaar tegen cyber aanvallen

  Klik om contact op te nemen voor een vrijblijvend gesprek, advies en informatie over onze diensten.

 • 8 voordelen van Knoworries Cyber Security

  Houd je bedrijf veilig met de Cyber Security oplossingen van Knoworries

  Maak van jezelf een moeilijk doelwit

  Continu scannen van alle IT op cyberdreigingen

  Beveiligde IT-omgeving (gebruikers, apparaten, applicaties en data)

  Beschermde klantgegevens

  Add Title

  E-mail scanning & verificatie

  Zero-trust-policy: elke e-mail en inlogpoging wordt gescand en geverifieerd

  Altijd technische ondersteuning door onze CloudMasters bij vragen en issues

  Financiële risico’s door cyberaanvallen zijn sterk verminderd

 • Maak je bedrijf weerbaar tegen cyber aanvallen

  Klik om contact op te nemen voor een vrijblijvend gesprek, advies en informatie over onze diensten.

 • Up-to-date cybersecurity, een must

  Terwijl meer en meer bedrijven in de cloud werken, ontwikkelen cybercriminelen zich ook razendsnel. Met steeds betere methoden kunnen ze toegang krijgen tot gevoelige bestanden en systemen. Malware, phishing, DDoS-aanvallen en brute-force attacks zijn maar enkele van de cyberaanvallen die ze gebruiken om data te stelen of te vergrendelen in ruil voor losgeld (ransomware). De verwachting is dat ze zich steeds meer zullen richten op mobiele apparatuur. Om nu en later veilig te kunnen werken op elke locatie, is up-to-date cybersecurity dan ook een absolute must.

  Op afstand goed geregeld

  Knoworries zorgt voor up-to-date cybersecurity. Zonder dat jij er omkijken naar hebt. Via de Modern Workplace houden wij de IT bij onze klanten veilig en actueel door het op afstand te managen en waar nodig te updaten. Daarmee is de Modern Workplace via Knoworries een heel sterke en veilige basis voor jouw digitale werkomgeving.

 • Meer kennis, betere beveiliging

  Bij Knoworries willen we dat jij je geen zorgen maakt, en daar gaan we heel ver in. Daarom krijg je als klant bij Knoworries ook de veiligheidsdienst gebaseerd op Microsoft Advanced Threat Protection. Via A.I. (artificial intelligence) controleren we alle computers in jouw bedrijfsnetwerk op onbetrouwbare codes en/of verbindingen. Ook controleren we alle software en instellingen op zwaktes. Zo worden eventuele cyberrisico’s snel duidelijk en weten wij nog beter hoe we jouw bedrijf en data kunnen beschermen.

  Persoonlijke hulp met onze CloudMasters

  Cyber Security van Knoworries zorgt ervoor dat alle data, zoals ook de klantgegevens, goed beschermd is, de gehele IT-omgeving beveiligd en de financiële risico’s als gevolg van cyberaanvallen sterk afnemen. En gebeurt er toch eens iets? Dan kun je voor persoonlijke, technische ondersteuning altijd rekenen op onze CloudMasters.

 • Met welke cybersecurity-oplossing beveiligen we jouw bedrijf?

  Met Cyber Security van Knoworries houden we jouw bedrijf veilig terwijl je wel profiteert van alle voordelen van het digitaal werken. Wil je weten welke cybersecurity-oplossing het beste is voor jouw bedrijf? Vraag het ons, we staan voor je klaar!