• Hoe fit is jouw bedrijf op het gebied van IT?

  Doe de IT scan van Knoworries en krijg gericht advies over hoe de IT verbeterd kan worden.

 • Knoworries IT Scan

  De fitheid van jouw bedrijf op het gebied van ICT heeft een grote impact op de bedrijfsvoering. Denk bijvoorbeeld aan de risico's die je loopt op het gebied van cyberveiligheid. Met een goed ingerichte ICT omgeving worden de risico's op cyberaanvallen aanzienlijk verminderd en kun je met een gerust hart je aandacht richten op je bedrijf.

 • Waarom is een fit ICT beleid van belang?

  Cyber Security

  Het beschermen van jouw bedrijf, data en gebruikers tegen cybercriminaliteit is niet langer exclusief het domein van grote ondernemingen. Het midden- en kleinbedrijf (mkb) wordt steeds vaker het doelwit van cyberaanvallen, met aanzienlijke gevolgen voor de dagelijkse activiteiten, financiën en reputatie van de organisatie. Knoworries Cyber Security biedt effectieve, praktische en directe beveiligingsoplossingen voor IT-systemen van bedrijven. Hierdoor wordt jouw bedrijf niet slechts een potentiële, maar eerder een moeilijk te doordringen prooi voor cybercriminelen.

  Altijd up to date

  Het onderhouden van de ICT omgeving kan een tijdrovende klus zijn. Met Knoworreis breng je de ICT omgeving naar de cloud en ben je altijd verzekerd van een up-to-date ICT omgeving.

  Toegankelijkheid

  Een efficiënte ICT-omgeving stelt medewerkers in staat om naadloos samen te werken, gegevens snel en veilig te delen en toegang te krijgen tot essentiële informatie, waar ze zich ook bevinden. Dit vermindert vertragingen, fouten en miscommunicatie, wat de productiviteit verhoogt en kosten verlaagt.

  ICT Tickets

  Een goed ingerichte ICT-omgeving is van onschatbare waarde voor het verminderen van problemen binnen een bedrijf. Het is niet langer een optionele luxe, maar eerder een cruciale pijler voor het soepel laten verlopen van bedrijfsactiviteiten. Met een soepel lopende ICT-omgeving kan iedereen binnen het bedrijf zich richten op de taken die er toe doen.