• De CloudMasters van Knoworries

  Persoonlijke service door deskundige experts

 • Persoonlijke klantenservice met CloudMasters

  broken image

  Persoonlijk met geduldige experts

  Bij ons vind je geen chatbots maar echte mensen, vakmensen zelfs. Bel ons en je krijgt direct een CloudMaster aan de lijn die jou verder helpt.

  broken image

  Meer kennis door samenwerking

  Zelfs een CloudMaster weet niet alles, maar samen weten we wel heel veel. Ieder heeft z’n eigen specialiteit zodat we altijd samen een oplossing kunnen bedenken.

  broken image

  Support op afstand of dichtbij

  Als het kan, helpen we je direct via de telefoon. Maar is het nodig, dan komen we naar jouw locatie. In elk geval helpen we je, altijd.

 • Nieuwsgierig naar onze CloudMaster support?

 • Persoonlijk, deskundig en geduldig

  Bij Knoworries hoef je niet eerst door een menu met talloze opties, of heel duidelijk inspreken waar je voor belt om dan toch bij de verkeerde afdeling terecht te komen. Onze CloudMasters zijn geen chatbots maar vriendelijke ICT-professionals. Wij kennen de digitale werkomgevingen van Modern Workplace als onze broekzak en spreken ook nog eens jouw taal. Heb je een vraag of heb je hulp nodig? Reken dan op de CloudMasters van Knoworries; een team van geduldige, deskundige mensen die jou persoonlijk helpen, net zo lang als nodig is. Zodat je snel weer verder kan met jouw werk.

 • Support op afstand of bij jou op locatie

  Kunnen wij je direct op afstand helpen? Dan doen we dat. Kom je er niet uit of heb je advies nodig om bijvoorbeeld het hele team verder te helpen in het werken met de digitale werkplek? Dan komen we bij jou op locatie. Bij Knoworries willen we dat jij aan de slag kan, veilig, op elke locatie en zonder zorgen. Dat regelen we dus met de persoonlijke support van onze CloudMasters.

 •  

  broken image

  Onze CloudMasters kennen jou en jouw bedrijf

  Steeds weer opnieuw je verhaal moeten uitleggen? Je vraag herhalen en steeds andere antwoorden krijgen? Dat gebeurt je niet als je een CloudMaster belt of mailt. Wij kennen onze klanten en hun bedrijven. We weten wat speelt, wat belangrijk is en waar je tegenaan loopt. Dat scheelt jou veel frustratie en wij kunnen sneller jouw vraag of probleem oplossen. Want dat is wat we doen: we helpen jou, persoonlijk en net zo lang als nodig is totdat jij en jouw medewerkers of collega’s weer verder kunnen.

  broken image

  24/7 support? Als jij dat wil, dan kan dat

  De CloudMasters zijn geen chatbots en dus hebben zij ook wel eens een vrije avond en een lekker lang weekend. We zijn daarom standaard bereikbaar tijdens kantoortijden. Maar, heb jij 24/7 support nodig én wil je daarvoor kunnen rekenen op de expertise en geduldige begeleiding van onze CloudMasters? Dan kan dat, als we daar wel even wat voor afspreken.

 • CloudMasters van Knoworries: voor de beste support

  Met jarenlange ervaring weten wij hoe we het beste support kunnen bieden. En waar onze klanten het meest aan hebben. Daarom vind je bij Knoworries de CloudMasters: een team van deskundige mensen die jou en jouw bedrijf kennen en jou persoonlijk helpen. Net zo lang als nodig is. Heb je een vraag? Bel of mail ons, we staan voor je klaar!