• Over Knoworries

  Met bijna 30 jaar ervaring

 • Wij zijn jouw partner voor ICT

  De leuke gasten in de IT. Zo worden wij genoemd door onze klanten. Dat uit zich in een constante glimlach en positiviteit. Overal en altijd. Ons onderscheidend vermogen zit in ons karakter en dat zie je wel.

   

  Wij zijn jouw partner voor duurzame, innovatieve en veilige ICT oplossingen. Of het nu gaat om Cyber Security, het volledig inrichten van jouw eigen modern workplace in de cloud, Knoworries staat voor je klaar.

   

  Als Microsoft Gold Partner bieden we jou het hoogste niveau van klantenservice. Geen irritante wachtmuziekjes, maar snelle en persoonlijke support.

   

  Wij zijn er voor onze klanten, maar ook voor elkaar. Wij hechten veel waarde aan vitaliteit, plezier op de werkvloer en het nastreven van onze ambities.

   

  Één van de grootste ambities is het Carbon Neutral worden. Wij compenseren jaarlijks onze eigen CO2 uitstoot, en ook die van onze klanten. En zo werken wij samen aan een betere toekomst.

 • Onze kernwaarden

  Hier staan wij voor, de leuke gasten in de IT!

  Innovatief

  We hebben oprechte interesse in de nieuwste ontwikkelingen. Zo blijven we relevant en het niet doen is saai.

  Microsoft First

  Sinds oprichting zijn we Microsoft Partner.

  We hebben veel kennis van bewezen producten.

  Persoonlijk

  Ons werkplezier zorgt voor optimaal zakelijk en vaak ook persoonlijke aandacht.

   

  Humor

  Wij sluiten niemand buiten, behalve mensen zonder humor.

  Duurzaam

  Wij compenseren jaarlijks de CO2 footprint van Knoworries en ál haar klanten.

  Kennis

  Wij zijn experts van de Modern Workplace en moderne ICT oplossingen.

 • Verleden

  Knoworries brengt bijna 30 jaar aan ervaring en levert de beste ICT-oplossingen aan kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. We zijn herhaaldelijk beloond voor onze commitment voor onze klanten en dienstverlening. We zijn een gecertificeerde Microsoft Gold Partner - het hoogste niveau van klantenservice en samenwerkingsrelaties voor bedrijven dat Microsoft toekent, en consequent uitstekend beoordeeld in klantenservice door onze klanten. De laatste 5 opeenvolgende jaren zijn wij beloond met een FD Gazellen award als een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland.

   

  We zijn onze oprichter Jeroen Komen voor altijd dankbaar, evenals onze partner Pascal Lokin – die ons te vroeg verliet.

   

   

  Vandaag

  Knoworries bestaat voor onze klanten. Wij helpen bedrijven modern, innovatief en duurzaam te werken. Wij zorgen voor IT-oplossingen en uitstekende klantenondersteuning, zodat jij je kunt concentreren op jouw kernactiviteiten.

   

   

   

 • De Knoworries Podcasts

  In de Knoworries podcast series gaan we dieper in op verschillende thema's binnen de ICT. Alle afleveringen zijn te beluisteren op Spotify.

 • Meer weten? Dat kan!