• Over Knoworries

  Met bijna 30 jaar ervaring

 • Wij zijn jouw partner voor ICT

  De leuke gasten in de IT. Zo worden wij genoemd door onze klanten. Dat uit zich in een constante glimlach en positiviteit. Overal en altijd. Ons onderscheidend vermogen zit in ons karakter en dat zie je wel.

   

  Wij zijn jouw partner voor duurzame, innovatieve en veilige ICT oplossingen. Of het nu gaat om Cyber Security, het volledig inrichten van jouw eigen modern workplace in de cloud, Knoworries staat voor je klaar.

   

  Als Microsoft Gold Partner bieden we jou het hoogste niveau van klantenservice. Geen irritante wachtmuziekjes, maar snelle en persoonlijke support.

   

  Wij zijn er voor onze klanten, maar ook voor elkaar. Wij hechten veel waarde aan vitaliteit, plezier op de werkvloer en het nastreven van onze ambities.

   

  Één van de grootste ambities is het Carbon Neutral worden. Wij compenseren jaarlijks onze eigen CO2 uitstoot, en ook die van onze klanten. En zo werken wij samen aan een betere toekomst.

 • Onze kernwaarden

  Wie wij zijn en wat je van ons kunt verwachten

  Innovatie

  Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van ICT zodat we de beste dienstverlening kunnen bieden aan onze klanten.

  Betrouwbaarheid

  Jouw ICT beheer is in goede handen bij Knoworries.

  Betrokkenheid

  Wij zijn op de hoogte van alle belangrijke ontwikkelingen van onze klanten zodat we daar goed op kunnen inspelen met onze dienstverlening.

  Energiek

  Wij hechten veel waarde aan vitaliteit, plezier op de werkvloer en het nastreven van onze ambities.

  Toegankelijk

  ICT problemen? De cloudmasters van Knoworries staan klaar om deze problemen op te lossen.

  Deskundigheid

  Wij zijn experts van de Modern Workplace en modern ICT oplossingen.

 • Verleden

  Knoworries brengt bijna 30 jaar aan ervaring en levert de beste ICT-oplossingen aan kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. We zijn herhaaldelijk beloond voor onze commitment voor onze klanten en dienstverlening. We zijn een gecertificeerde Microsoft Gold Partner - het hoogste niveau van klantenservice en samenwerkingsrelaties voor bedrijven dat Microsoft toekent, en consequent uitstekend beoordeeld in klantenservice door onze klanten. De laatste 5 opeenvolgende jaren zijn wij beloond met een FD Gazellen award als een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland.

   

  We zijn onze oprichter Jeroen Komen voor altijd dankbaar, evenals onze partner Pascal Lokin – die ons te vroeg verliet.

   

   

  Vandaag

  Knoworries bestaat voor onze klanten. Wij helpen bedrijven modern, innovatief en duurzaam te werken. Wij zorgen voor IT-oplossingen en uitstekende klantenondersteuning, zodat jij je kunt concentreren op jouw kernactiviteiten.

   

   

   

 • De Knoworries Podcasts

  In de Knoworries podcast series gaan we dieper in op verschillende thema's binnen de ICT. Alle afleveringen zijn te beluisteren op Spotify.

 • Meer weten? Dat kan!