• ICT-beheer

  Goed geregeld zonder zorgen, ICT door Knoworries 

 • Vakmensen voor jouw ICT-beheer

  Als mkb’er ben je al druk met het runnen van jouw bedrijf. Goede online oplossingen helpen je daarbij, maar dat opzetten en onderhouden kost wel tijd. En je weet misschien niet zeker hoe je dat op de beste en meest veilige manier regelt voor jouw bedrijf. Waarom kies je dan niet voor een partner die het voor jou regelt? Voor wie het ICT-beheer dagelijks werk is én dat ook nog doet met echte mensen. Vakmensen zelfs. Zodat jij je er geen zorgen om hoeft te maken. No worries dus, dat is wat je krijgt met het ICT-beheer van Knoworries.

 • Wat is ICT-beheer?

  ICT-beheer is feitelijk alles wat met de hardware, software en online omgeving van jouw bedrijf te maken heeft. Van de computers van jouw medewerkers, de applicaties waarop de software draait tot de online opslag van alle data zeg maar. Maar ook het overal veilig kunnen werken en alle bedrijfsgegevens en klantdata veilig opslaan, zijn daar essentiële onderdelen van. Kortom, goed ICT-beheer zorgt ervoor dat alles wat met de IT in jouw bedrijf te maken heeft, blijft draaien. En voor veel ondernemers betekent dat ook, dat hun bedrijf blijft draaien.

  ICT inclusief cybersecurity

  Bij steeds meer bedrijven wordt online gewerkt. Vanuit huis inloggen, onderweg de mail checken en online vergaderen. Maar ook samen tegelijk in bestanden werken, data opslaan in de cloud of de netwerkbeheerder op afstand laten meekijken als ergens iets vastloopt. Het is inmiddels de normaalste zaak van de wereld, maar het zorgt ook voor meer risico’s. Want als jouw medewerkers vanuit huis bij de bedrijfsgegevens kunnen, of klantdata kunnen inzien, wie kan dat nog meer? Ook dat is iets wat het ICT-beheer regelt: cybersecurity. De veiligheid van jouw bedrijf en data maximaal waarborgen terwijl tegelijkertijd zo gemakkelijk mogelijk op afstand kan worden gewerkt.

 • ICT Beheer bij Knoworries

  Met ICT beheer van Knowories hoef jij je geen zorgen meer te maken.

  broken image
 • Digitaal werken

  De werkplek verhuist dus van altijd op kantoor naar overal online; de digitale werkomgeving. Zo kan iedereen blijven samenwerken. Of ze nu op kantoor tegenover elkaar zitten, thuiswerken, tijdens een zakenreis vanuit het hotel inbellen of onderweg naar die klant even de laatste updates checken. Altijd en overal online dus, dat is wel zo efficiënt en ook heel geschikt om medewerkers aan te trekken. Maar, die digitale werkomgeving vraagt wel om extra aandacht en extra maatregelen. Precies wat je van een goede ICT-beheerder mag verwachten.

 • ICT-beheer; zelf doen of uitbesteden?

  Door het ICT-beheer uit te besteden, kun je zelf alle tijd en aandacht aan jouw core business besteden. Je doet waar je goed in bent terwijl je een ander laat doen waar hij of zij goed in is; het beheer van de ICT van een organisatie. Een ICT-expert weet namelijk als geen ander hoe digitale werkplekken goed geregeld moeten worden, is bekend met de actuele cyberrisico’s en weet hoe een bedrijf zich daar effectief tegen kan beschermen. Juist doordat zo’n expert constant met dit vakgebied bezig is, is die bekend met innovaties, de nieuwste technologieën en actuele risico’s. Ook heeft een ICT-expert vaak al jarenlange ervaring in onder meer allerhande issues. Zijn er storingen of andere problemen? Dan kan die expert ze sneller en effectiever oplossen.

  Knoworries: ervaren partner in goed ICT-beheer

  Knoworries is een ervaren en betrouwbare partner voor het ICT-beheer van vele mkb-bedrijven. Al bijna 30 jaar realiseren wij ICT-oplossingen die we geheel afstemmen op het bedrijf zelf. We houden rekening met de wensen, mogelijkheden en processen en stemmen daar de instellingen van alle ICT-applicaties op af. Dat doen we voor onder meer digitale werkomgevingen met Modern Workplace. Maar ook cybersecurity regelen we voor onze klanten. Zodat ze niet alleen altijd en overal online kunnen werken, ze weten dan ook zeker dat al hun bedrijfsdata en klantinformatie goed beveiligd is terwijl alle medewerkers zonder moeite online kunnen werken.

 • Een greep uit onze klanten

  broken image
  broken image
  broken image
 • Wij creëren de beste ICT-oplossingen voor onze klanten, mkb-bedrijven in Nederland. Al bijna 30 jaar.

 • ICT-beheer inhouse

  Natuurlijk is een inhouse ICT-beheerder heel gemakkelijk. Zo iemand zit vlakbij en is altijd bereikbaar, toch? In praktijk valt dat echter vaak tegen. De ICT-beheerder heeft ook wel eens vakantie of is een keertje ziek. En werkt hij of zij vaak alleen? Dan is het lastig om snel op te schakelen bij een grote storing of een lastig probleem. En samen een oplossing bedenken, gaat ook niet goed alleen.

 •  

  Veel voordelen bij extern ICT-beheer

  Het uitbesteden van het ICT-beheer heeft heel veel voordelen, zeker voor mkb’ers. Kies je voor extern ICT-beheer bij Knoworries, dan kun je rekenen op:

  Altijd een bereikbare ICT-partner. Omdat er meerdere mensen beschikbaar zijn, direct online of telefonisch en, zoals bij Knoworries, ook op locatie als dat het beste is.

  Altijd toegang tot echte ICT-experts. Bij Knoworries staan de CloudMasters voor je klaar; echte ICT-experts. Deze vakmensen werken samen en overleggen samen. Want elk is specialist en samen weten ze nog heel veel meer. Zo kunnen we voor elk issue en elke vraag de beste ICT-oplossing bedenken en uitvoeren.

  Een groep ICT-experts zodat er altijd voldoende kennis en handen beschikbaar zijn om bijvoorbeeld storingen aan te pakken.

  Altijd en overal up-to-date kennis en applicaties beschikbaar: ook al zitten wij als ICT-bedrijf in Utrecht, we kunnen direct een update uitvoeren in de servers van onze klanten. Doordat die in de cloud in een beveiligde omgeving staan, kunnen onze ICT-experts er direct bij. Voor oplossingen, updates en aanpassingen.

  24/7 monitoring en scanning tegen cyberdreiging.

 • ICT Beheer uitbesteden?

   Besteed je het ICT-beheer uit aan Knoworries, dan betekent dat de ICT zonder zorgen voor jou geregeld wordt!

 • broken image

  24/7 monitoring op cyberdreiging

  Door het ICT-beheer uit te besteden aan Knoworries, weet je zeker dat alle IT continu gescand wordt op eventuele bedreigingen. 24/7 monitoring dus op cyberdreiging! Als bedrijf maak je het de cybercriminelen daarmee een stuk lastiger terwijl je de financiële risico’s sterk laat afnemen. Die continue monitoring doen we bij Knoworries met onder meer ‘zero-trust-policy’. Dat betekent dat elke e-mail en elke inlogpoging automatisch wordt gescand en geverifieerd. Werken jouw mensen vaak online? Dan nog zijn alle apparaten, systemen en data goed beveiligd. Dat geeft onze klanten een gerust gevoel, no worries dus!

  broken image

  Knoworries: ICT-beheer voor het mkb

  Knoworries beheert de ICT voor haar mkb-klanten, duurzaam, veilig en innovatief. Zo werken we altijd met de meest up-to-date kennis en technologieën. Om jouw bedrijf en data veilig te houden en om jou en jouw medewerkers met gemak online te kunnen laten werken. ICT-beheer zonder zorgen dus.

  broken image

  Duurzame ICT

  Ook met goed ICT-beheer kun je heel duurzaam werken, bij Knoworries doen we niet anders! Voor onszelf en al onze klanten passen we met het project Carbon Neutral IT innovatieve oplossingen toe waarmee we de CO2-uitstoot compenseren en reduceren. Onder meer door te kiezen voor refurbished apparatuur als dat mogelijk is. En is er oude hardware? Dan doneren we dat aan IT4Kids, een organisatie die met de opbrengsten daarvan kinderen laat sporten.

  broken image

  ICT-beheer zonder zorgen? Vraag het aan Knoworries!

  Laat de ICT voor jou beheren zodat je daar geen omkijken naar hebt. ICT-beheer zonder zorgen dus, daarvoor ga je naar Knoworries. Ontdek snel wat we ook voor jouw bedrijf kunnen doen, we bespreken het graag met je in een persoonlijke kennismaking. Tot snel!

 • ICT Beheer uitbesteden?