Knoworries en TivoliVredenburg gaan samenwerken!

Een samenwerking waar muziek in zit

· News

Twee bruisende jonge bedrijven die uitstekend bij elkaar passen. Muziek- en cultureel centrum TivoliVredenburg geeft de complete automatiseringsomgeving in beheer van Knoworries. Zij nemen deze stap om de automatisering verder te standaardiseren.

broken image

(V.l.n.r. Jeroen Bartelse - Algemeen directeur TivoliVredenburg, Lisanne Vis - Partnerships & Development TivoliVredenburg, Arjen van Ruiten - Algemeen directeur Knoworries, Linda Stens - Accountmanager Knoworries).

Voor TivoliVredenburg betekent het standaardiseren van de ICT omgeving onder andere dat er overal nog veiliger gewerkt kan worden, zowel op kantoor als op afstand.

Met de samenwerking zet TivoliVredenburg ook een volgende stap in haar duurzaamheidsdoelstellingen én het doel haar milieu-impact te verminderen. Dit alles met behoud van kwaliteit en prestaties van de IT-omgeving.

Het doel is om de CO2-uitstoot te verminderen door de energie-efficiëntie van de IT-systemen van TivoliVredenburg te verbeteren. Knoworries realiseert dit met advies en implementatie van duurzame IT-oplossingen. Dit gaat onder andere om het vervangen van verouderde hardware door energiezuinigere modellen, het optimaliseren van software en het implementeren van energiebesparende maatregelen zoals het uitschakelen van apparaten.