CloudMasters

Onze CloudMasters

Veel van uw vragen kunnen wij direct beantwoorden. Daarvoor gebruiken we niet alleen slimme toepassingen, maar ook slimme collega’s! Bij onze ervaren helpdesk krijgt u altijd iemand aan de lijn die u vrijwel direct helpt. Klanten zijn bij ons geen nummer, maar mensen die we met toewijding helpen.

Remote of op locatie?

Knoworries heeft voor het midden-en kleinbedrijf een uniek Beheer & Monitoring concept ontwikkeld waarin een juiste balans wordt gevonden tussen efficiënte, snelle en correcte hulp op afstand. Maar juist ook bezoeken op uw locatie om (pro)actief met u mee te kijken in uw dagelijkse processen. Zodat wij ICT laten aansluiten bij uw organisatie. Niet andersom!

"Beheer betekent dat dingen hetzelfde blijven. Knoworries optimaliseert uw netwerk juist voortdurend."

Video afspelen

Monitoring​

Knoworries heeft niet alleen getrainde Microsoft-experts en daardoor slimme medewerkers in dienst. Wij gebruiken ook slimme tools die ons ondersteunen in een optimale dienstverlening voor u. We kunnen u door slimme monitoring en goede helpdesk tools real-time voorzien van de status van uw navraag, uw server, uw applicatie of netwerk.

Kosten


Vooraf maken we graag duidelijke afspraken over wat u van ons mag verwachten. Vaak doen we dit tegen een “
fixed price” per maand, zodat u qua kosten exact weet waar u aan toe bent. Heeft u liever een vast uurtarief? Ook dat is geen enkel probleem.