• Derde lijn support engineer 32-40 uur

   

 • Over jou 

  Vind je het gaaf om complexe klantomgevingen te beheren en mee op te bouwen? Ben je een fan van alles wat met Microsoft Azure Cloud technologie te maken heeft? Dat alles in combinatie met security?!

  Dan willen wij je bij Knoworries dolgraag uitnodigen om de rest van de vacature te lezen en vervolgens een afspraak op locatie in te plannen om eens kennis te maken!

   

  Wat ga je dan doen?

  Je bent samen met je collega’s van de derde lijn verantwoordelijk voor de uitvoering van complexe wijzigingen en incidenten. Je bedenkt mooie oplossingen op basis van Microsoft Cloud techniek om aan de klantwensen te voldoen EN voert deze samen met je team ook daadwerkelijk uit.

  Je werkt nauw samen met de rest van het support team maar ook de projectafdeling als dat nodig is. De derde lijn fungeert echt als de backbone van Knoworries, alle complexe vraagstukken komen uiteindelijk bij jou terecht!

   

  Hoe ziet het team er verder uit?

  Het team bestaat uit 12 collega’s, die allemaal de functietitel CloudMaster hebben. Waarom? Omdat we onze klanten bedienen met Microsoft Azure cloud technologie en ze daar de master in zijn! Het team is opgedeeld in drie verschillende lijnen en bijbehorende verantwoordelijkheden.

   

  Wie is Knoworries dan?

  Knoworries is een IT-bedrijf dat innovatieve, veilige en duurzame oplossingen biedt aan midden- en kleinbedrijven in Nederland. Dat doen we door goede relaties met onze klanten op te bouwen. Ons onderscheidend vermogen zit in onze innovatiekracht. Al bijna 30 jaar zijn we op zoek naar frisse ideeën zodat we er nog 30 jaar toe doen. Innovatie, mens en duurzaam zijn de pijlers waarop we onze organisatie bouwen.

  Onze klanten noemen ons prettig, pragmatisch, vindingrijk en behulpzaam. Onze collega’s zeggen dat we informeel, open en een gezellige werkplek zijn. Dat zit in ons DNA.

   

  Wat gaan we je bieden?

  Naast een leuke werkplek in een jong en informeel team bieden wij je het volgende:

  • Een salaris dat past bij jou
  • 25 vakantiedagen per jaar bij 40-urige werkweek
  • Mogelijkheid tot een elektrische lease auto?
  • Bonusregeling voor extra vakantiedagen
  • Hybride-werken is de norm
  • Bioscoop, BBQ en andere Know-uitjes
  • Mogelijkheid om opleidingen en studies te volgen
  • Loopbaanontwikkeling met persoonlijke coach

  Solliciteer op deze functie!

  Naam *
  E-mail *
  Telefoon *
  Woonplaats
  Bericht *
  CV en Solicitatie brief *
  Bestand uploaden
  Tot 20 MB

  Solliciteer:

  Stuur je sollicitatie (cv en motivatiebrief/video bericht, en alle relevante links/materialen die je graag zou willen laten zien) naar het volgende e-mailadres: vacatures@knoworries.nl. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.