• Eerste lijn support engineer 32-40 uur

   

 • Over jou  

  Vind je het ook zo gaaf om direct klanten te kunnen helpen en het oplossen van IT problemen? Om echt onderdeel te zijn van een hecht team bestaande uit 12 echte CloudMasters? In een organisatie wat meer dan 2500 devices in beheer heeft, op basis van Microsoft Azure technologie?!

  Dan willen wij je bij Knoworries dolgraag uitnodigen om de rest van de vacature te lezen en vervolgens een afspraak op locatie in te plannen om eens kennis te maken!

   

  Wat ga je dan doen?

  Samen met je collega’s van de eerste lijn zorg je ervoor dat de telefoon snel wordt opgenomen als onze klanten bellen, wij doen niet aan keuzebandjes! Je bent niet een simpel doorgeefluik bij de supportafdeling, je gaat meteen aan de slag om het probleem proberen op te lossen. Je zal met eindgebruikers meekijken en hun device overnemen om hun IT problemen op te lossen.

  Het inspoelen van laptops, inregelen van de profielen en uitvoeren van rechtenwijzigingen zijn ook werkzaamheden die op de eerste lijn worden uitgevoerd!

  Je bent echt het visitekaartje van Knoworries als je bij de support afdeling werkt, helemaal als je de eerste lijn bemand. Alle telefoontjes, mails van klanten en meldingen uit de systemen komen binnen op de eerste lijn. Aan jou de taak om dit samen met je collega's in goede banen te leiden.

   

  Hoe ziet het team er verder uit?

  Het team bestaat uit 12 collega’s, die allemaal de functietitel CloudMaster hebben. Waarom? Omdat we onze klanten bedienen met Microsoft Azure cloud technologie en ze daar de master in zijn! Het team is opgedeeld in drie verschillende lijnen en bijbehorende verantwoordelijkheden.

   

  Wie is Knoworries dan?

  Knoworries is een IT-bedrijf dat innovatieve, veilige en duurzame oplossingen biedt aan midden- en kleinbedrijven in Nederland. Dat doen we door goede relaties met onze klanten op te bouwen. Ons onderscheidend vermogen zit in onze innovatiekracht. Al bijna 30 jaar zijn we op zoek naar frisse ideeën zodat we er nog 30 jaar toe doen. Innovatie, mens en duurzaam zijn de pijlers waarop we onze organisatie bouwen.

  Onze klanten noemen ons prettig, pragmatisch, vindingrijk en behulpzaam. Onze collega’s zeggen dat we informeel, open en een gezellige werkplek zijn. Dat zit in ons DNA.

   

  Wat gaan we je bieden?

  Naast een leuke werkplek in een jong en informeel team bieden wij je het volgende:

  • Een salaris dat past bij jou
  • 25 vakantiedagen per jaar bij 40-urige werkweek
  • Bonusregeling voor extra vakantiedagen
  • Bioscoop, BBQ en andere Know-uitjes
  • Mogelijkheid om opleidingen en studies te volgen
  • Loopbaanontwikkeling met persoonlijke coach
  • Interne doorgroeimogelijkheden (naar lijn 2 & 3, projecten of sales)

  Solliciteer op deze functie!

  Naam *
  E-mail *
  Telefoon *
  Woonplaats
  Bericht *
  CV en Solicitatie brief *
  Bestand uploaden
  Tot 20 MB

  Solliciteer:

  Stuur je sollicitatie (cv en motivatiebrief/video bericht, en alle relevante links/materialen die je graag zou willen laten zien) naar het volgende e-mailadres: vacatures@knoworries.nl. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.