• Ervaren Accountmanager / Relatiebeheerder

   

 • Over jou 

  Je bent op zoek naar nieuwe baan als ervaren accountmanager / relatiebeheerder in de IT sector. Je vindt het leuk om van de nieuwste innovaties op de hoogte te zijn. Van Virtual Desktop, Teams Phone tot Lighthouse en Microsoft Intelligent Data Platform, het heeft jouw interesse. Je krijgt energie van het werken met mensen.
   

  De rol 

  Knoworries zoekt een accountmanager / relatiebeheerder om ons salesteam verder vorm te geven. Je komt te werken in een team met een echte nieuw business accountmanager en een inside sales. Door onze Modern Workplace oplossing standaardiseren wij de IT omgeving van onze klanten waardoor problemen veel minder vaak voor komen, zodat klanten minder contact hebben met Knoworries. Aan jou de taak om met jouw klantenset een relatie op te bouwen en ze actief te informeren over ontwikkelingen op IT vlak. Je bent minder verantwoordelijk voor nieuw business maar je bent wel actief bezig met upsell bij bestaande klanten en uiteraard de retentie van klanten.
   

  Over ons 

  Knoworries is een IT-bedrijf dat innovatieve, veilige en duurzame oplossingen biedt aan midden- en kleinbedrijven in Nederland. Dat doen we door goede relaties met onze klanten op te bouwen. Ons onderscheidend vermogen zit in onze innovatiekracht. Al bijna 30 jaar zijn we op zoek naar frisse ideeën zodat we er nog 30 jaar toe doen. Innovatie, mens en duurzaam zijn de pijlers waarop we

  onze organisatie bouwen.

   

  Onze klanten noemen ons prettig, pragmatisch, vindingrijk en behulpzaam. Onze collega’s zeggen dat we informeel, open en een gezellige werkplek zijn. Dat zit in ons DNA.

  Gelijke kansen 

  Knoworries is een werkgever die gelijke sollicitatiekansen voor kandidaten verzorgt. We zijn op zoek naar mensen die aansluiten op onze waarden, ongeacht hun geslacht, leeftijd, ras of cultuur. Als je bereid bent je mouwen op te stropen, nieuwsgierig te blijven en met plezier je werk te doen, dan ben jij de juiste keuze voor ons. 
   

  Je krijgt: 

  • Een prima beloning 
  • Hybride-werken toegestaan 
  • 25 vakantiedagen per jaar bij 40-urige werkweek 
  • Bonusregeling voor extra vakantiedagen 
  • Compensatie van jouw CO2-uitstoot tijdens kantooruren 
  • Mogelijkheid om opleidingen en studies te volgen 
  • Loopbaanontwikkeling met persoonlijke coach 
   En uiteraard; 
  • Bioscoop, BBQ en andere Know-uitjes 

  Solliciteer op deze functie!

  Naam *
  E-mail *
  Telefoon *
  Woonplaats
  Bericht *
  CV en Solicitatie brief *
  Bestand uploaden
  Tot 20 MB

  Solliciteer:

  Stuur je sollicitatie (cv en motivatiebrief/video bericht, en alle relevante links/materialen die je graag zou willen laten zien) naar het volgende e-mailadres: vacatures@knoworries.nl. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.