• Ervaren projectengineer 32-40 uur

   

 •  

  Gezocht! Ervaren projectengineer.

  Vind je het gaaf om complexe klantomgevingen te beheren en mee op te bouwen? Ben je een fan van alles wat met Microsoft Azure Cloud technologie te maken heeft?

   

  Dan willen wij je bij Knoworries dolgraag uitnodigen om de rest van de vacature te lezen en vervolgens een afspraak op locatie in te plannen om eens kennis te maken!
   

  Wat ga je dan doen?

  Als Projectengineer bij Knoworries ben je verantwoordelijk voor het ontwerp, de technische en functionele uitvoering van complexe projecten voor bestaande en nieuwe klanten die onze diensten willen afnemen. Je werkt nauw samen met de projectleider en andere collega's om te zorgen voor een tevreden klant en een succesvol resultaat.

   

  Je bent daarnaast onderdeel van het support team en werkt samen met je collega's van de derde lijn om complexe wijzigingen en incidenten op te lossen. Als Projectengineer ben je een expert op het gebied van Microsoft Cloud technologie, met name Microsoft Azure en Microsoft 365.

   

  Je bent een spil in het team en fungeer je als de backbone van Knoworries, waarbij alle complexe vraagstukken bij jou en je directe collega’s terechtkomen.

   

  Kortom, als Projectengineer bij Knoworries ben je betrokken bij het hele proces van ontwerp tot oplevering van complexe projecten, werk je samen met verschillende teams en ben je verantwoordelijk voor het succesvol implementeren van Microsoft Cloud technologieën om aan de klantwensen te voldoen.
   

  Wie is Knoworries dan?

  Knoworries is een IT-bedrijf dat innovatieve, veilige en duurzame oplossingen biedt aan midden- en kleinbedrijven in Nederland. Dat doen we door goede relaties met onze klanten op te bouwen. Ons onderscheidend vermogen zit in onze innovatiekracht. Al bijna 30 jaar zijn we op zoek naar frisse ideeën zodat we er nog 30 jaar toe doen. Innovatie, mens en duurzaam zijn de pijlers waarop we onze organisatie bouwen.

   

  Onze klanten noemen ons prettig, pragmatisch, vindingrijk en behulpzaam. Onze collega’s zeggen dat we informeel, open en een gezellige werkplek zijn. Dat zit in ons DNA.

   

  Gelijke kansen

  Knoworries is een werkgever die gelijke sollicitatiekansen voor kandidaten verzorgt. We zijn op zoek naar mensen die aansluiten op onze waarden, ongeacht hun geslacht, leeftijd, ras of cultuur. Als je bereid bent je mouwen op te stropen, nieuwsgierig te blijven en met plezier je werk te doen, dan ben jij de juiste keuze voor ons.
   

  Wat gaan we je bieden?

  Naast een leuke werkplek in een jong en informeel team bieden wij je het volgende:

  • Een salaris dat past bij jou (€ 3.500,- – € 5.500,-) op basis van kennis en ervaring
  • 25 vakantiedagen per jaar bij 40-urige werkweek
  • Mogelijkheid tot een elektrische lease auto
  • Bonusregeling voor extra vakantiedagen
  • Jaarlijks salarisgesprek
  • Hybride-werken is de norm
  • Bioscoop, BBQ en andere Know-uitjes
  • Mogelijkheid om opleidingen en studies te volgen
  • Loopbaanontwikkeling met persoonlijke coach

  Solliciteer op deze functie!

  Naam *
  E-mail *
  Telefoon *
  Woonplaats
  Bericht *
  CV en Solicitatie brief *
  Bestand uploaden
  Tot 20 MB

  Solliciteer:

  Stuur je sollicitatie (cv en motivatiebrief/video bericht, en alle relevante links/materialen die je graag zou willen laten zien) naar het volgende e-mailadres: vacatures@knoworries.nl. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.