• Medewerker IT-Projecten 32-40 uur

   

 • Over jou 

  Je bent op zoek naar nieuwe baan als IT-projectmedewerker. Je hebt ruime ervaring met Microsoft Endpoint, Microsoft Azure, Office365-producten, maar ook kennis van klassieke On-premise serveromgevingen. Je vindt het leuk om met de nieuwste innovaties in Microsoft’s Azure-omgeving bezig te zijn. Van Virtual Desktop en Teams Phone tot Lighthouse en Microsoft Intelligent Data Platform, het heeft jouw interesse. Je krijgt energie van het werken met klanten en mensen. Die energie kan je ook overbrengen. Een tevreden klant en een goede relatie geven jou het plezier in je werk. Kom bij ons verder leren en jezelf ontwikkelen, wij bieden je de omgeving waarin dat prima kan.
   

  De rol 

  Knoworries zoekt een proactieve projectmedewerker IT om onze projectafdeling verder te helpen groeien. We hebben de projecten voor bestaande en nieuwe klanten die onze diensten willen afnemen. Aan jou is het de taak om deze projecten goed uit te voeren.

  Je bent primair verantwoordelijk voor de technische en functionele uitvoer van de projecten. Samen met de projectleider -en in sommige gevallen andere medewerkers projecten- zijn jullie verantwoordelijk voor een tevreden klant en een succesvol resultaat.

  Secundair zal je product owner van één van onze producten worden. Je krijgt de ruimte om je daarin te verdiepen en ontwikkelen. We kijken naar jou en jouw productgebied om Knoworries voorop te laten lopen. Tot slot vragen we je om samen met de accountmanagers mee te gaan naar (nieuwe) klanten om onze nieuwste diensten te tonen.
   

  Over ons 

  Knoworries is een IT-bedrijf dat innovatieve, veilige en duurzame oplossingen biedt aan midden- en kleinbedrijven in Nederland. Dat doen we door goede relaties met onze klanten op te bouwen. Ons onderscheidend vermogen zit in onze innovatiekracht. Al bijna 30 jaar zijn we op zoek naar frisse ideeën zodat we er nog 30 jaar toe doen. Innovatie, mens en duurzaam zijn de pijlers waarop we onze organisatie bouwen.

  Onze klanten noemen ons prettig, pragmatisch, vindingrijk en behulpzaam. Onze collega’s zeggen dat we informeel, open en een gezellige werkplek zijn. Dat zit in ons DNA.
   

  Gelijke kansen 

  Knoworries is een werkgever die gelijke sollicitatiekansen voor kandidaten verzorgt. We zijn op zoek naar mensen die aansluiten op onze waarden, ongeacht hun geslacht, leeftijd, ras of cultuur. Als je bereid bent je mouwen op te stropen, nieuwsgierig te blijven en met plezier je werk te doen, dan ben jij de juiste keuze voor ons.
   

  Je krijgt: 

  • Een prima beloning 
  • Elektrische leaseauto 
  • Hybride-werken toegestaan 
  • 25 vakantiedagen per jaar bij 40-urige werkweek
  • Bonusregeling voor extra vakantiedagen
  • 20% van jouw tijd mag je besteden aan niet- factureerbare werkzaamheden, zoals kennisopbouw, productontwikkeling, bezoeken van conferenties en klantbezoeken.  
  • Compensatie van jouw CO2-uitstoot tijdens kantooruren; 
   En uiteraard; 
  • Bioscoop, BBQ en andere Know-uitjes 
  • Mogelijkheid om opleidingen en studies te volgen 
  • Loopbaanontwikkeling met persoonlijke coach 

  Solliciteer op deze functie!

  Naam *
  E-mail *
  Telefoon *
  Woonplaats
  Bericht *
  CV en Solicitatie brief *
  Bestand uploaden
  Tot 20 MB

  Solliciteer: 

  Stuur je sollicitatie (cv en motivatiebrief/video bericht, en alle relevante links/materialen die je graag zou willen laten zien) naar het volgende e-mailadres: vacatures@knoworries.nl. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.