• Projectleider 32-40 uur

   

 • Over jou

  Je bent op zoek naar nieuwe baan als Projecteider ICT. Je hebt ervaring met projectmatig werken en staat stevig in je schoenen. Als projectleider word jij blij als je met jouw engineers een project goed kan laten slagen. Door anderen te motiveren, in hun kracht te zetten, maar ook bij de les te houden. Je hebt overzicht. Projecten leiden is voor jou als een spel, waarbij je het overzicht over het bord behoudt en zo wint. Affiniteit met IT is een must, Prince2 opleiding is gewenst. Kennis van Microsofts producten zoals Endpoint, Azure en Teams zijn een pre.

   

  Je krijgt energie van het werken met klanten en mensen. Die energie kan je ook overbrengen. Je snapt belangen en processen van organisaties en kan zelfverzekerd de klant van de juiste oplossing voorzien. Een tevreden klant en een goede relatie geven jou het plezier in je werk. Kom bij ons verder leren en jezelf ontwikkelen, wij bieden je de omgeving waarin dat prima kan.
   

  De rol

  Knoworries zoekt een Projectleider om onze projectafdeling verder te helpen groeien. Je bent primair verantwoordelijk voor het aansturen van onze projecten. Dat kunnen 5 tot 10 gelijktijdige projecten zijn waarover jij de (uren)coördinatie hebt en de uitvoerende collegae aanstuurt. Super uitdagend! Dat betekent bewaking van planning en kwaliteit. Je stuurt met je team op risico’s, signaleert gevaren en zorgt ervoor dat iedereen tijdig op de hoogte en betrokken is. Uiteindelijk ben jij het aanspreekpunt voor de klant.
   

  Over ons

  Knoworries is een IT-bedrijf dat innovatieve, veilige en duurzame oplossingen biedt aan midden- en kleinbedrijven in Nederland. Dat doen we door goede relaties met onze klanten op te bouwen. Ons onderscheidend vermogen zit in onze innovatiekracht. Al 30 jaar zijn we op zoek naar frisse ideeën zodat we er nog 30 jaar toe doen. Innovatie, mens en duurzaam zijn de pijlers waarop we onze organisatie bouwen.

   

  Onze klanten noemen ons prettig, pragmatisch, vindingrijk en behulpzaam. Onze collega’s zeggen dat we informeel, open en een gezellige werkplek zijn. Dat zit in ons DNA.   
   

  Gelijke kansen

  Knoworries is een werkgever die gelijke sollicitatiekansen voor kandidaten verzorgt. We zijn op zoek naar mensen die aansluiten op onze waarden, ongeacht hun geslacht, leeftijd, ras of cultuur. Als je bereid bent je mouwen op te stropen, nieuwsgierig te blijven en met plezier je werk te doen, dan ben jij de juiste keuze voor ons.
   

  Je krijgt:

  • Compensatie van jouw CO2-uitstoot tijdens kantooruren
  • Een prima beloning
  • Mogelijkheden voor een elektrische leaseauto
  • Hybride-werken toegestaan
  • 28 vakantiedagen per jaar bij 40-urige werkweek
  • En uiteraard;
   • Bioscoop, BBQ en andere Know-uitjes
   • Mogelijkheid om opleidingen en studies te volgen
   • Loopbaanontwikkeling met persoonlijke coach

  Solliciteer op deze functie!

  Naam *
  E-mail *
  Telefoon *
  Woonplaats
  Bericht *
  CV en Solicitatie brief *
  Bestand uploaden
  Tot 20 MB

  Solliciteer:

  Stuur je sollicitatie (cv en motivatiebrief/video bericht, en alle relevante links/materialen die je graag zou willen laten zien) naar het volgende e-mailadres: vacatures@knoworries.nl. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.