• Administratief medewerker 32-40 uur

   

 • Gezocht! Administratief medewerker afdeling sales

  Wil jij de drijvende kracht zijn achter een soepel draaiende salesafdeling? Ben jij scherp, gedetailleerd en administratief sterk? Bij Knoworries zijn we op zoek naar jou! Lees verder om te ontdekken hoe jij de spil van onze salesafdeling kunt worden en plan een afspraak in om kennis te maken!

   

  Als deel van ons sales team, zorg jij voor de essentiële ruggengraat van onze activiteiten. Terwijl de accountmanagers de weg op zijn, zorg jij ervoor dat alles achter de schermen vlekkeloos verloopt. Jij bent verantwoordelijk voor het beheer van lopende licenties, het opstellen van nieuwe contracten en het voorbereiden van offertes voor bijvoorbeeld laptops en PC’s na een grondige inwerkperiode. Daarnaast ben je betrokken bij de inkoop van hardware en licenties, waarbij je ook zorgt voor een gestroomlijnde verwerking van binnenkomende pakketten en het netjes houden van het magazijn aan het einde van de dag.

   

   

  Hoe ziet ons sales team eruit?

  Je komt te werken in een team met twee accountmanagers. De ene focust zich op het binnenhalen van nieuwe klanten terwijl de andere zich richt op het onderhouden van de bestaande relaties. Verder hebben we een operationele afdeling die zich bezighoudt met het ondersteunen van onze klanten en het uitvoeren van ICT-projecten.

   

  Wie is Knoworries?

  Knoworries is een IT-bedrijf dat innovatieve, veilige en duurzame oplossingen biedt aan midden- en kleinbedrijven in Nederland. Ons onderscheidend vermogen zit in onze innovatiekracht. We zijn al bijna 30 jaar op zoek naar nieuwe ideeën, zodat we ook de komende 30 jaar van betekenis kunnen zijn. Innovatie, menselijkheid en duurzaamheid vormen de basis van onze organisatie. Onze klanten omschrijven ons als prettig, pragmatisch, vindingrijk en behulpzaam. Voor onze collega’s is Knoworries informeel, open en een gezellige werkplek. Dat is wie we zijn, dat is ons DNA.

   

  Wat gaan we je bieden?

  Naast een leuke werkplek in een jong en informeel team bieden wij je het volgende:

  • Een salaris dat past bij jou
  • 25 vakantiedagen per jaar bij 40-urige werkweek
  • Bonusregeling voor extra vakantiedagen
  • Bioscoop, BBQ en andere Know-uitjes
  • Mogelijkheid om opleidingen en studies te volgen
  • Loopbaanontwikkeling met persoonlijke coach
  • Interne doorgroeimogelijkheden

  Solliciteer op deze functie!

  Naam *
  E-mail *
  Telefoon *
  Woonplaats
  Bericht *
  CV en Solicitatie brief *
  Bestand uploaden
  Tot 20 MB

  Solliciteer:

  Stuur je sollicitatie (cv en motivatiebrief/video bericht, en alle relevante links/materialen die je graag zou willen laten zien) naar het volgende e-mailadres: vacatures@knoworries.nl. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op. Tot snel!