FD Gazellen 2021

· News

FD Gazellen

”Yes! Voor de vijfde maal heeft Knoworries een FD Gazelle Award te pakken”, schreeuwt Manager Sales en Finance Peter van der Vlist door ons kantoor. Erg waardevol dat onze klanten en medewerkers ervoor zorgen dat wij continuïteit en kwaliteit kunnen blijven leveren, een groot compliment aan iedereen!”.

Peter is zichtbaar in zijn nopjes, dat Knoworries wederom op deze prestigieuze lijst staat als een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. “En dat voor het 5e jaar op rij”, zegt hij. “Ongekend! We luisteren naar de markt en de wensen van onze klanten. Door ons hierop continue aan te passen blijft onze groei gegarandeerd. Kijk bijvoorbeeld naar onze, dit jaar gelanceerde, security dienst voor het Midden- en kleinbedrijf. De markt heeft hier grote behoefte aan, dat zie je aan alle hacks en datalekken die gemeld worden in het nieuws. Dit en andere nieuwe diensten gaan ervoor zorgen dat wij onze huidige omzet de komende 2 jaar gaan verdubbelen. Er zal vast nog wel een FD Gazelle Award richting Knoworries komen. Daarvan ben ik overtuigd”, zegt de zelfverzekerde Peter van der Vlist.

De winnaars van FD Gazellen 2021

De FD Gazellen Awards worden dit jaar voor de achttiende keer uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen. Criteria zijn onder meer een omzetgroei in de voorgaande drie jaar van minimaal 20%, waarbij het laatste jaar winstgevend is afgesloten. Er worden gouden, zilveren en bronzen FD Gazellen Awards uitgereikt, in de omzetcategorieën klein (tot €2 miljoen), middelgroot (tot €10 miljoen) en groot (€10 miljoen en meer). Knoworries valt in de categorie middelgroot.

Knoworries wint FD Gazelle 2021