Microsoft verhoogt de prijzen van maandelijkse abonnementen met 20%!

· News
Prijsstijging maandelijkse Microsoft licenties

Microsoft verhoogt de prijzen van maandelijkse abonnementen met 20%. Dit geldt nu al voor alle nieuwe licenties en per 1 juni dit jaar voor de bestaande abonnementen. Deze stijging zal ook doorgevoerd worden in de Knoworries productlijnen, zoals de Modern Workplace.

Maandcontract

Om maandelijks flexibel te kunnen blijven met de Microsoft licenties heeft Microsoft een aantal significante wijzigingen doorgevoerd, namelijk;

  • Prijsprotectie voor één maand, Microsoft kan per maand haar prijzen veranderen;
  • 20% duurder dan licenties in een jaarcontract.

Het voordeel van een maandcontract is dat licenties per maand opgezegd of verlaagd kunnen worden.

Jaarcontract

Microsoft biedt de optie om voor het komende jaar de huidige prijzen te blijven betalen. Hierbij moet een contract voor één jaar worden afgesloten.

  • Prijsprotectie voor één jaar;
  • Mogelijkheid om per jaar vooruit te betalen;
  • Zelfde prijs als de huidige licenties.

Het nadeel aan deze optie is dat er minder flexibiliteit is. Licentieaantallen tussentijds naar beneden bijstellen of in zijn geheel annuleren is niet meer mogelijk. Dat betekent dus een commitment van een jaar op de licentieaantallen.

Knoworries begrijpt dat deze wijzigingen gevolgen kunnen hebben voor uw organisatie. Welk licentiemodel past het beste bij uw organisatie? Graag denken wij met u mee om zo het best passende model te vinden bij uw organisatie.