• ICT-bedrijf in Utrecht

  Innovatieve, veilige en duurzame ICT-oplossingen voor het mkb

 • ICT-oplossingen voor jouw bedrijf

  Maximaal flexibel werken én tegelijkertijd ook zo veilig als maar kan? Dat kan met de ICT-oplossingen van Knoworries voor jouw bedrijf. Wij zijn hét ICT-bedrijf in Utrecht en realiseren voor jouw bedrijf een veilige, digitale werkplek in de cloud. Duurzaam, innovatief en goed beveiligd. Zodat jij en jouw medewerkers vanaf elke locatie altijd kunnen werken terwijl alle bestanden en data maximaal beveiligd zijn. Zoek je ICT-oplossingen die passen bij jouw bedrijf? Dan is Knoworries jouw ICT-partner.

 • Knoworries: dat is ICT zonder zorgen

  Knoworries regelt jullie ICT, op een duurzame, veilige en innovatieve manier. ICT zonder zorgen dus, dat mag je van ons verwachten. Vanuit Utrecht creëren we ICT-oplossingen voor het midden- en kleinbedrijf in heel Nederland. Innovatief omdat we de meest up-to-date oplossingen toepassen en duurzaam omdat we ons ook inzetten voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en maatregelen nemen die de CO2-uitstoot bij ons en onze klanten compenseren en reduceren.

  ICT vanuit Utrecht en de cloud

  Utrecht ligt lekker centraal, maar we werken toch het liefste in de cloud. Omdat we dan altijd overal bij kunnen. Of we nu wel of niet op kantoor aan het werk zijn. En dat geldt ook voor de locaties van onze klanten; of jouw bedrijf nu vlakbij Utrecht ligt of helemaal bovenin Groningen, voor ons maakt dat niet uit. Als innovatief ICT-bedrijf zijn we er voor je, altijd en overal. Ook buiten Utrecht dus.

 • ICT Beheer uitbesteden?

  Met ICT beheer van Knowories hoef jij je geen zorgen meer te maken.

   

  broken image
 • Jullie ICT, goed geregeld

  Overal moet de ICT goed geregeld zijn, maar wat is de beste oplossing voor jouw bedrijf? Bij Knoworries weten we daarop het antwoord. Wij zijn de expert in ICT-oplossingen én we werken persoonlijk. Bij ons krijg je dus geen standaard pakket, tenzij je dat wil natuurlijk. Maar liever kijken we naar wat jullie echt nodig hebben. En vanuit de verschillende opties die er zijn, stellen we de ICT voor jullie zo in dat het perfect past bij het bedrijf, de processen en jullie wensen. Zo regelen we het goed, voor elk bedrijf.

 • Compleet en veilig, met Knoworries

  Laat je de ICT voor jouw bedrijf regelen door Knoworries, dan weet je zeker dat je je daar niet meer druk om hoeft te maken. Onze services bestaan uit innovatieve en veilige ICT-oplossingen die we helemaal afstemmen op de wensen en behoeftes van onze klanten. Je kunt bij ons terecht voor:

  broken image

  Modern Workplace

  Jullie digitale werkomgeving om altijd en overal veilig te kunnen werken.

  broken image

  Cyber Security

  Je bedrijf, data en klantgegevens goed beveiligd tegen cybercriminaliteit.

  broken image

  Duurzame IT

  ICT-oplossingen, duurzaam en maatschappelijk voor elk bedrijf en de wereld om ons heen.

  broken image

  Persoonlijke service

  Geen chatbots maar persoonlijke vakmensen die jou helpen bij vragen en issues.

 • Wij creëren de beste ICT-oplossingen voor onze klanten, mkb-bedrijven in Nederland. Al bijna 30 jaar.

 • Digitale werkomgeving

  Werken waar je maar wil; vanuit huis, kantoor, tijdens een zakenreis of onderweg in de trein… Bij Knoworries regelen we dat voor je met Modern Workplace. Daarmee werkt iedereen in het bedrijf in een veilige, digitale werkomgeving. In de cloud dus. Waar je ook bent, je hebt altijd direct toegang tot alle bestanden, data en applicaties. En samenwerken met je collega’s? Dat gaat heel gemakkelijk via chat, video of spraakberichten. Net zo makkelijk alsof jullie tegenover elkaar op kantoor zitten, maar dan vanaf jullie eigen werkplek. Waar ook ter wereld.

 • Expert in Modern Workplace

  Als innovatief ICT-bedrijf is Knoworries dé expert in Modern Workplace. Wij richten het helemaal voor jullie in zodat het past bij je bedrijf. Deze digitale werkomgeving passen we geheel aan op jullie processen, jullie wensen en op de gebruikers. Ook dat doen we trouwens online; we verhuizen de kantoorserver naar een up-to-date en beveiligde omgeving in de cloud. Zo kunnen we er altijd bij, bijvoorbeeld om een update uit te voeren of om een issue op te lossen.

  ICT goed beveiligd, met Cyber Security

  Met steeds meer bedrijven die slachtoffer worden van cyberaanvallen, is cybersecurity iets dat bij elk bedrijf bovenaan de agenda zou moeten staan. Maar… hoe weet je nu of je de veiligheid van jouw bedrijf, jouw data en klantgegevens echt goed geregeld hebt? Dat vraag je aan ons. Wij zijn jouw ICT-bedrijf en vanuit Utrecht zorgen we ervoor dat jouw bedrijf altijd en overal goed beveiligd is, met onze service Cyber Security. Je bedrijf is daarmee goed weerbaar, loopt veel minder risico’s en jij en al jouw medewerkers kunnen nog steeds gemakkelijk online werken vanuit elke (werk)plek.

 • broken image

  Meer klimaatimpact en maatschappelijk verantwoorde keuzes

  We werken hard aan het reduceren van onze eigen klimaatimpact, en met het project Carbon Neutral IT vergroten we dat effect. We compenseren namelijk de geschatte CO2-uitstoot van alle computers en hardware van onze klanten. Ook reduceren we CO2-uitstoot door waar mogelijk voor refurbished hardware te kiezen. En oude hardware bieden we aan bij IT4Kids zodat kinderen kunnen sporten die daar nu niet de mogelijkheden voor hebben. Samen met onze klanten werken we zo elke dag om de wereld een beetje mooier en duurzamer te maken.

  broken image

  ICT goed beveiligd, met Cyber Security

  Met steeds meer bedrijven die slachtoffer worden van cyberaanvallen, is cybersecurity iets dat bij elk bedrijf bovenaan de agenda zou moeten staan. Maar… hoe weet je nu of je de veiligheid van jouw bedrijf, jouw data en klantgegevens echt goed geregeld hebt? Dat vraag je aan ons. Wij zijn jouw ICT-bedrijf en vanuit Utrecht zorgen we ervoor dat jouw bedrijf altijd en overal goed beveiligd is, met onze service Cyber Security. Je bedrijf is daarmee goed weerbaar, loopt veel minder risico’s en jij en al jouw medewerkers kunnen nog steeds gemakkelijk online werken vanuit elke (werk)plek.

  broken image

  Altijd hulp bij jouw ICT

  Hoe efficiënt het werken in de cloud ook is, je hebt vast wel eens een vraag. En ook dan kun je op ons rekenen. Als jouw ICT-bedrijf staan onze CloudMasters voor je klaar. Deze experts zijn er voor al onze klanten en zorgen ervoor dat iedereen altijd weer verder geholpen wordt. Persoonlijk en online of bij jou op locatie. Geen chatbots dus, maar echte mensen die met elkaar een oplossing bedenken voor jouw vraag of situatie. Zodat jij weer verder kunt werken, wat er ook gebeurt. Met CloudMasters als jouw back-up hoef je je geen zorgen te maken!

 • Welke ICT-oplossing past bij ons?

 • Nog meer ICT

  Naast alle ICT-oplossingen die we voor het mkb hebben om veilig, duurzaam en in de cloud te werken, doen we nog meer. We zijn immers een ICT-bedrijf of niet! Je kunt daarom ook op ons rekenen voor onder andere netwerkbeheer, hardware, licentiebeheer, Teams-calling en het bemiddelen bij internettoegang.

  ICT-beheer voor het mkb

  Was het ICT-beheer eerder nog iets dat bedrijven zelf regelden, met de huidige technologie en de vele eisen rondom veiligheid, privacy en werken op afstand wordt dat vaak te complex. Om het dan toch goed en veilig geregeld te hebben, kun je het beter uitbesteden. Zoals aan de vakmensen van Knoworries. Wij regelen de ICT voor het mkb zodat jij je met jouw bedrijf kunt focussen op dat waar jij goed in bent. Dan doen wij dat ook; het ICT-beheer van jouw bedrijf.

 • Knoworries, ook jullie ICT-bedrijf in Utrecht

  Al meer dan 26 jaar creëren wij de beste ICT-oplossingen voor onze klanten, mkb-bedrijven in Nederland. Zo zorgen wij ervoor dat al die bedrijven zonder zorgen kunnen werken, omdat wij hun ICT goed geregeld hebben. Wil jij dat ook voor jouw bedrijf? Laten we dan kennismaken. Dat kan bij ons ICT-bedrijf in Utrecht, online of we komen naar jullie toe. Horen we snel van je?