Centrale handtekeningen voor Office365

· News

Je herkent het vast wel. Jouw bedrijf heeft een nieuwe huisstijl en de handtekening moet bij elke medewerker worden aangepast. Er gaat dan een mailtje rond en iedereen moet zelf zijn handtekening instellen binnen Outlook of een andere mail-app. Niet altijd even praktisch en de kans dat een medewerker dit vergeet is ook zeker aanwezig.

Knoworries komt met de oplossing!

Centrale handtekeningen voor Office365

Jouw email-handtekening is tegenwoordig het digitale visitekaartje van het bedrijf. Daarom is het belangrijk om dit voor alle medewerkers hetzelfde te hebben. Met de komst van de Modern Workplace is het mogelijk om alle handtekeningen op één centrale plek te beheren. Het voordeel hiervan is dat een logo-aanpassing binnen een aantal minuten is geregeld. Ook kunnen er iets persoonlijks aan de handtekeningen worden toegevoegd, zoals bijvoorbeeld: Jouw functie, directe nummer en zelfs de werkdagen waarop je aanwezig bent. Hoe handig is dat?!

broken image

Gebruik je handtekening als promotie voor jouw product of dienst!

Je vergeet nooit meer jouw mail-handtekening te updaten. Ook op jouw mobiele apparaat wordt de handtekening automatisch toegevoegd aan de uitgaande mails. Naast het instellen van de standaard uniforme huisstijl in de mail-handtekening, is het ook mogelijk om voor een tijdelijke toevoeging te kiezen. Voeg bijvoorbeeld een tijdelijke banner aan jouw handtekening toe. Hiermee kun je jouw producten of dat aankomende evenement mee promoten.

Ben je benieuwd of jouw huidige handtekening geschikt is voor onze oplossing?