CO2 compensatie voor knoworries en de computers van haar klanten voor 2023

Als onderdeel van ons voortdurende streven naar milieubewustzijn en duurzaamheid hebben we dit jaar opnieuw onze inspanningen gericht op het reduceren van onze CO2-voetafdruk, en die van de werkplekken van onze klanten die we beheren. Na een grondige berekening zijn we verheugd te kunnen melden dat ondanks de toename van het aantal klanten en computers, we erin geslaagd zijn onze eigen uitstoot aanzienlijk te verminderen door onder andere efficiënter gebruik van ons wagenpark. Hierdoor is ons totale verbruik verminderd, resulterend in een verlaagde CO2-compensatie van 67 ton dit jaar, in plaats van de eerder gecompenseerde 80 ton.

broken image

Onze inspanningen om onze CO2-uitstoot te verminderen en te compenseren vormen een essentieel onderdeel van ons initiatief om bij te dragen aan een duurzamere toekomst. Hoewel het streven naar een volledig carbonneutrale status een voortdurend proces is, zijn we verheugd over de vooruitgang die we hebben geboekt met deze compensatie en de reductie van het afgelopen jaar.

 

Ik steun Trees for All om bomen te planten in Nederland en het buitenland. Voor een groene en gezonde wereld. Plant je mee?