Knoworries goes international!

· Vacature,News
Fantastisch nieuws!
Camilla en Maarten in New York Office

Vandaag heeft Camilla Falanesca haar contract bij Knoworries getekend. Camilla gaat als Junior Projectleider voor 32 uur per week aan de slag. Welkom bij Knoworries Camilla!

3.5 jaar geleden is Knoworries de projectenafdeling gestart. Wat klein begon is uitgegroeid tot een volwaardige afdeling met toffe collega’s. Het leuke van al die mensen? We genereren steeds meer momentum. Zes jaar geleden waren we één van de eersten die met de Modern Workplace begonnen. Nu is het onze dagelijkse kost. Uniek is onze Security-oplossing voor het MKB. Ook daarmee lopen we voorop. Idem voor ontwikkelingen op het gebied rondom de Carbon Neutral workplace.
Die ontwikkelingen geven energie. Voor onze klanten, maar ook voor ons intern. Groeipijn hoort erbij. Maar met de juiste mensen, met alle ‘Knoworriors ’, hebben we wel een kei-gaaf bedrijf waar we ‘Nu met elkaar bouwen aan straks’.

Dat Camilla een sterke internationale oriëntatie heeft is daarbij geen toeval. Wij als Knoworries willen en moeten blijven groeien. Niet alleen in omvang, maar ook in cultuur en technische innovatie. Frisse ideeën moeten plek en ruimte krijgen willen we gezond en sociaal de toekomst in. Onze klanten en onze Knoworriors staan daarin centraal. Innovatie is wat ons drijft.

Wat gaaf om dit met jullie te mogen doen.