Knoworries partnert met Gamma Communications

· News

Sinds het begin van Knoworries leveren en ondersteunen wij telefoniediensten. Aangezien we zelf geen telco zijn, maken we hierbij gebruik van partners. Dit was gescheiden van onze Modern Workplace, tot nu!

Microsoft Teams, de applicatie die we sinds 2017 hebben omarmt als dé centrale plek om te werken, maakt bellen nu ook mogelijk. En niet alleen voor één persoon zoals Skype dat al kon, maar echt als vervanging van je gehele kantoortelefonie.

Waarom in Teams?
Nu thuiswerken mede door Corona op de kaart is gezet, is je telefoontoestel op kantoor ineens een stuk minder handig geworden. Je kunt natuurlijk doorschakelen naar mobiel maar terugbellen is dan weer lastig. Het meezenden van je privénummer is vaak niet wenselijk.

Het installeren van softphones op laptops en mobiele apparaten is lastig te configureren. Zeker als het om privé apparatuur gaat.

De Teams applicatie daarentegen staat al bij 95% van onze klanten op de laptop en de mobiel. Het bellen met Teams betreft dan een nummer aan het bestaande account koppelen en je kunt aan de slag. Niks moeilijk configureren, as simple as that!

broken image

Gamma Communications
Gamma Communications is de eerste partij in Nederland die samen met Microsoft de Operator Connect oplossing aanbiedt in Nederland. Operator Connect versimpelt het process om de koppeling te maken. Bovendien garandeert het dat Gamma de beste support en samenwerking met Microsoft heeft om dit te ondersteunen.

Laat ons contact met je opnemen om te kijken hoe we jouw telefonie ook makkelijk naar Teams brengen.