Unifi je netwerk

· News

Het is onze missie om innovatieve, veilige en duurzame ICT oplossingen te bouwen voor het midden- en kleinbedrijf in Nederland.
Je hebt echter niets aan een werkplek zonder een goede en betrouwbare internetverbinding. Knoworries helpt ook hierbij! Met een schaalbare en goed beheerde netwerkstack van Unifi. Voor een netwerk met 10, 100 of 1000 apparaten.

Één holistisch platform
Het idee van Ubiquiti, de maker van het Unifi platform, is om één holistisch platform te maken voor zowel de firewall, het wifi als ook het bekabelde netwerk. Dit heeft als voordeel dat alle apparaten van elkaar weten dat ze bij één netwerk horen en automatisch alle instellingen overnemen.
Centraal kunnen we de status van je netwerk monitoren en automatisch zorgen dat alle apparaten up to date blijven. Hierdoor ben jij altijd verzekerd van een snel en veilig netwerk.

Unifi Netwerk Stack

Inzicht in je netwerk
Doordat alle apparaten in hetzelfde systeem zijn opgenomen geeft het direct een volledig overzicht wat er op het netwerk verbonden is. Niet alleen laptops en printers, maar ook bijvoorbeeld een Sonos op kantoor, het toegangsalarm en wie op het gastenwifi werkt, is ineens inzichtelijk. Hierdoor ben jij in control.

Unifi netwerk hardware

 

JA MAAR... Mijn eigen firewall is echt wel beter!
Dat zou best kunnen. Maar werken jouw collega's altijd achter deze firewall? Waarschijnlijk niet als ze ook thuiswerken, onderweg zijn of bij een klant werken. De Modern Workplace van Knoworries is gebouwd op het Zero-Trust principe. Hierbij worden alle individuele verbindingen die de computer maakt naar bedrijfsapplicaties eerst gecontroleerd, versleuteld en gelogd. Hierdoor bescherm je thuis maximaal en evenveel als op kantoor. Waardoor die "betere" maar veelal duurdere firewall overbodig is geworden.

broken image

Gecertificeerd leverancier

Knoworries is UEWA certified waardoor je verzekerd bent van de beste support op jouw netwerk. Neem vandaag nog contact op en laat je huidige netwerk eens gratis door ons onderzoeken.