Knoworries voegt nieuwe password manager toe

 

· News,Modern Workplace

Wachtwoorden zijn al jaren onderdeel van ons leven. Maar zeg nu zelf, met alle wachtwoorden en pincodes tegenwoordig wordt het alleen maar lastiger.

Maak het makkelijk
Onze Modern Workplace oplossing maakt het vele malen makkelijker door alle gekoppelde applicaties automatisch voor je in te loggen met SSO (Single Sign On).
Voor alle andere sites, shops, en portals die je zelf gebruikt of deelt met je collega's is er een groot risico. Doordat je alles moet onthouden ontstaat de kans dat je "makkelijke" wachtwoorden gaat gebruiken. Of erger, je gaat ze hergebruiken.

Ik sla alle wachtwoorden in de Chrome en Edge browser op. Die kunnen het prima en veilig voor mij invullen. Toch?

Deze wachtwoorden worden als eerste gehacked!! Een hacker gaat hier als eerste naar op zoek zodra hij binnen is. Je hebt er geen Admin rechten voor nodig en het is vaak een opstap om te kijken hoe iemand zijn wachtwoorden vorm geeft (zomer2020!... iemand?)

Knoworries werkt zelf met een password manager
Voor Knoworries als beherende partij is het dubbel belangrijk om onze wachtwoorden goed te bewaren. We hebben immers niet alleen die van ons... maar ook die van onze klanten.

broken image

Om dit als beste te beveiligen zijn wij zelf deze maand overgegaan op de password manager van Keeper security. Hiermee bewaren, delen en gebruiken we alle wachtwoorden die wij nodig hebben om ons werk goed te doen. Het versleutelt alle wachtwoorden met de hoogste encryptie en maakt gebruik van onze Modern Workplace SSO om je hier zonder moeite (maar op een veilige manier) toegang toe te geven.

broken image

Partner van Keeper
We zijn MSP Partner van Keeper en helpen jou deze oplossing in te richten. We configureren de app binnen je Modern Workplace en helpen je ook met het opzetten van een goede structuur. Via policies bepalen we samen wie waar bij mag komen en of ze deze wachtwoorden mogen zien, bewerken of enkel mogen laten invullen. Nog geen password manager? Neem dan snel contact met ons op voor de mogelijkheden, telefoon 0302669999. In de eerste maanden van ons Keeper MSP Partnership hebben we een mooie aanbieding voor je!