Wonam innoveert op alle fronten

· News,Cases

Wonam innoveert op alle fronten

Wonam ontwikkelt en beheert betaalbare huurwoningen in de regio’s Amsterdam en Utrecht. Zij spelen daarmee actief in op de grote behoefte aan dit type woningen. Ze ontwikkelen in eigen beheer en bieden huurders een complete woning met alle comfort, lage energiekosten en voldoende vierkante meters.

Juiste inzet ICT middelen faciliteert sterke groei

Vanaf de start van het bedrijf is Office Manager Deborah van Beek er werkzaam. “Ook Knoworries is vanaf dag 1 al onze ICT-partner geweest”, zegt Deborah. “Met de inzet van innovatieve ICT heeft Wonam een flinke groei doorgemaakt. Inmiddels bestaat Wonam uit een team van 25 collega’s en zijn we in staat meerdere grote bouwprojecten per jaar op te leveren. Een van de ICT-innovaties was de inzet op ons hoofdkantoor van het eerste model Surface Hub van Microsoft. Dat gaf ons tijdens vergaderingen veel efficiency. Doordat wij tijdens een bouwproject met meerdere leveranciers samenwerken biedt de Surface Hub ons grote voordelen. Onlangs hebben wij het allernieuwste model Surface Hub aangeschaft”.

Inzet Microsoft Surface Hub bij transformatie-project Het Zandkasteel

“Een mooi voorbeeld van het gebruik en de inzet van onze Surface Hub is bij een van onze huidige projecten. Bij de transformatie van Het Zandkasteel in Amsterdam wordt het gebruikt om presentaties te tonen tijdens de bouwvergaderingen. Wij presenteren dan rechtstreeks vanaf het scherm, waarbij we geen losse laptop nodig hebben. En als we vergaderen, dan nemen een groot aantal van de deelnemers online deel. Hoe fijn is dat, beeld vergaderen op een mega groot scherm! En hier komen ook jullie weer ‘in beeld’: aangezien er op bouwplaatsen nog vaak geen internetlijn is opgeleverd, heeft Knoworries gezorgd voor een tijdelijke stabiele 4G internetverbinding. En ook voor draadloos internet in de ruimtes.”

Functionaliteiten Surface Hub 2S

“Wij zijn erg blij met deze oplossing, het nieuwe 2S model is alweer zoveel sneller dan de Surface Hub uit 2016. Naast het presenteren en onze conferentiegesprekken gebruiken wij het ook veel als whiteboard”, vertelt Deborah. “En er kan vast nog veel meer mee, we zijn nog steeds niet uitgeleerd”.

Surface Hub in Office